Lakseruller

Kategorier opskrift

Jeg elsker de her lakseruller. Jeg er så glad for dem, at jeg faktisk bruger dem i to sammenhænge. Enten som de er – en ret, til f.eks. en påskefrokost. Meget apropos. Eller jeg servere dem som en ris- og tangfri sushi med soya. Mums.

Hermed givet videre:

Jeg har brugt en mellempakke laks, det giver en 6-8 ruller. Jeg elsker krydderurter så jeg tager god håndfulde, men hvis du har et mere normalt forhold, så bare en almindelig lille håndfuld. 

 

Kold røget laks

En pakke flødeost

En håndfuld frisk dild

En håndfuld frisk purløg

Et par dryp citron (efter smag)

Nip salt

 

Skyld dild og purløg. Hak det og bland det med flødeosten. Tilset lidt citron og et nip salt.

Læg laksen i række, og lad dem lige overlappe hinanden. Læg krydderurteflødeost i midten og rul så det hele sammen til en pølse.

Ta’ en skarp kniv og skær ruller i den størrelse du ønsker.

Enjoy.

Server eventuelt med soya eller ristet brød.

 

 

Trin for trin:

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *