Årets store bogfest

I sidste weekend var der Bogforum, årets aller største bogfest, og i år havde jeg for første gang en større bog med. ‘Fabeldyr og andre magiske skabninger’, og det var i sig selv ret vildt. Om fredagen var jeg med til at holde ‘Fantasyfredag’ på Turbines stand, og det var både utrolig kaotisk, men samtidig også super fedt. Tusind tak for alle jer der kom. Det var en kæmpe fornøjelse at se så mange kigge forbi.

Jeg havde også min familie med. Min mand og jeg har altid haft en fast tradition om at tage til Bogforum, siden det lagde i Forum inde i København. Og siden tog vi også Loke med. Men de sidste tre år har det ikke rigtig kunnet lade sig gøre, jeg var syg et år, så var bogforum lukket pga. corona, og sidste år var Christian stadig for meget en energibombe til at tage ham med. Det var han faktisk også i år. Men det gik nu alt sammen meget fint alligevel.

Her er lidt glimt fra Bogforum.

Vi boede på 23 etage på Bella sky, så vi havde en virkelig flot udsigt. Men nøj, hvor bellacenteret ikke spare på energien om natten.

Det helt store i år var, at Turbine vandt prisen for årets debutant, med Kristin Vegos ‘Se en sidste gang på alt smukt’ og vi havde fået det at vide lidt før, så jeg havde kort før bogforum virkelig masser at se til med at lave ekstra skilte, mavebælte mv.

Jeg stod som sædvanlig også for design af standen og i år prøvede jeg simpelthen noget helt nyt, nemlig at sende en papfigur afsted til tryk.

Dygtige Elvira Fragolas illustrationer

Mig til fantasyfredag. Billedet er taget af en fellow bogblogger youlooklikeabook fra eventet.

Is-pause.

Og her ‘Fabeldyr’ i godt selskab <3

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *