Jomfruhummerhaler med kryddersmør

Kategorier opskrift
Jomfruhummere i kryddersmør

Jeg har helt glemt at dele den her opskrift på bloggen. Disse jomfruhummere lavede jeg helt tilbage i juni, til Sankt Hans. Men fordi jeg sådan nyder at have alle mine yndlingsopskrifter samlet på bloggen, så får I den lige her. Under alle omstændigheder så er der også super lækker sommermad, og som jeg allerede nu overvejer at lave en gang mere hen over sommeren. Det er simpelthen SÅ lækkert.

 

Jeg elsker masser af krydderurter og smør på mine jomfruhummere, men du kan tilpasse det alt efter behov og smag.

Forret til 4 personer
Med masser af salat og brød som tilbehør kan det gå som let aftensmad til to.

8-10 stk. jomfruhummere
1 tsk. revet økologisk citronskal
100 g blødt smør
En håndfuld persille og basilikum
Et par fed hvidløg
Salt og peber

Hak persille, basilikum og hvidløg fint og bland det med det bløde smør og revet økologisk citronskal.

Skær halen over på midten af jomfruhummerne og fjern den sorte streng. Fordel så kryddersmørret på halerne, og stil dem i ovnen på 200 grade i ca. 15 minutter.

Server gerne noget lækkert salat, citron og godt brød til.

 

Trin for trin:

Jomfruhummere i kryddersmørJomfruhummere i kryddersmørJomfruhummere i kryddersmørJomfruhummere i kryddersmørJomfruhummere i kryddersmørJomfruhummere i kryddersmørJomfruhummere i kryddersmørJomfruhummere i kryddersmør Jomfruhummere i kryddersmør

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *