Ny hjemmeside!

Som jeg nævnte i sidste uge, er det tid til forandringer, og mit nye hjemmesidedesign er det første synlige skridt.

Da jeg købte domænet karinhald.dk i sin tid, havde jeg en drøm om, at det enten skulle bruges som forfatterhjemmeside eller en hjemmeside, der tilbød kurser i farve/stil, som jeg netop var blevet uddannet i. Jeg havde også efterfølgende et par år med polterabend-arrangementer, make-up kurser og farve/stil-kurser, og det nød jeg meget. Så satte travlhed og familieliv med småbørn ind, og der var ikke rigtig plads til det længere. Men jeg elskede at være ude og undervise, og det blev alt sammen vækket til live igen, da jeg stod og fortalte en nulte klasse om min bog om fabeldyr. Der kunne jeg pludselig mærke, at jeg havde savnet det. Det var en vidunderlig følelse at stå der foran børnene, som nærmest hang ud over deres borde for at fortælle alt det, de vidste om fabeldyr, og for at høre svarene på Kraken-quizzen.

Jeg indså, at det nok var ved at være tid til den der forfatterhjemmeside, nu hvor jeg har to fagbogsudgivelser og 30 papbogsudgivelser bag mig, og forfatterdrømmen rent faktisk ikke længere kun er en drøm. Så nu tilbyder jeg foredrag og fremviser mine bøger og bogdesign på en smukkere og mere indbydende måde, hvor de før var gemt lidt væk imellem blogindlæggene.

Hvad så med bloggen?

Jamen, som I kan se, så er den her stadigvæk, bare lidt længere nede på siden. Planen er stadig som hidtil at udgive et blogindlæg om ugen – som udgangspunkt mandag kl. 8. Jeg er dog klar over, at blogmediet er ved at være en døende race, og det er det måske også snart hos mig, selvom mine tal ikke er faldet. De er omvendt heller ikke steget. Jeg tror det skyldes de mange visninger af mine opskrifter, hvilket jeg helt ærligt aldrig ville have forudset ville blive mine mest populære blogindlæg. Så måske skulle jeg lave lidt flere blogindlæg med opskrifter i fremtiden. Nu må vi se.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *