Så er sommerferien officielt skudt i gang herhjemme med vores traditionelle Afternoon Tea.
I år lavede jeg tre forskellige fingersandwiches. En med agurk, en med laks og så lavede jeg en hel ny med kylling, bacon og karrydressing. Den smagte lidt af en blanding af hønsesalat og club sandwich og endte derfor med at være den bedste. Nedenfor har jeg indsat opskriften.
Midterste lag var selvfølgelig Scones, og her brugte jeg denne opskrift
Øverste lag var en brownie fra Liv og Simones ‘100 bradepandekager’ og en slags kransekage mararon med chokoladeganach imellem. Meeeen jeg skal vist lige have justeret lidt mere på opskriften før jeg er tilfreds med den, selvom den smagte skønt, så kunne den godt få lidt mere sprødhed.
Kylling, bacon og karry fingersandwich:
1 kogt kyllinge fillet skåret i små stykker
100 gram stegte lækker bacon stykker
2 spsk creme fraise 18%
1 1/2 tsk karry
4 skriver sandwichbrød
Sådan gør du:
Læg bacon på køkkenrulle for at dryppe af, mens kyllingen skæres. Bland creme fraise og karry, og vend bacon og kylling rundt.
Fordel et lag på et sandwichbrød og læg en skrive ovenpå. Skær kanterne af og skær sandwichen ud i fire trekanter. Gør de samme med de to andre skriver sandwichbrød, så du til sidst har 8 lækre sandwich.
Hvis du ikke spiser dem med det samme, så dæk dem med et fugtigt viskestykke eller pak dem i film og sæt i køleskabet.