Når resten af familien gerne vil have Knorr lasagne og faktisk også kan spise det hele – så laver jeg min egen meget hurtige og nemme grøntsagslasagne, med tomater, løg og hvad jeg ellers kan tømme ud af køleskabet.
Den er blevet et fast inventar hhver uge, og det aller bedste ved den – skal ikke lyve – er mængden af ost jeg kommer på den.
Her kommer min meget enkelte grøntsagslasagne. som jeg lavede i dag. Der bliver altid til at jeg kan gemme en portion til mig selv i køleskabet eller fryseren til senere.
Ingredienser:
Tomater (hovedvægt)
Løg
Squash
Rød peber
Hvidløg
Olivenolie
Grøntsagsbouillon
Røget paprika
Timian
Oregano
salt og peber
Lasagneplader (fuldkorn)
Revet ost
Fremgangsmåde:
Forvarm ovn ved 200 grader. Skyld og skærm grøntsagerne i grove tern og put dem i et ildfastfad. Giv dem en tur i ovenen på mellem 20-25 minutter. Blend de varme grøntsager i en gryde og tilføj en terning grøntsagsbouillon, røget paprika, timian, oregano, salt og peber. Gør det godt sammen.
Find det ildfastefad frem igen, læg først et lag tomatsovs, så lasagneplader, tomatsovs, lasagneplader, tomatsovs og så et godt lag revet ost. Sæt faddet tilbage i ovnen i en 20-25 minutter indtil lasagnepladerne er tilberedt.