10 ting jeg vil til sommer

Kategorier Sommer

Vejret er skønt. Jeg har været i haven og lavet havearbejde i dag siden kl 9.30 til nu hvor den er næsten 14, kun med en enkel hurtigt spisepause. Jeg er lidt stolt af mig selv, for ulykkeligvis så er havearbejde og mig ikke noget der matcher særlig godt. Så nu sidder jeg og nyder et koldt glas hvidvin og skriver den blogpost jeg har villet skrive i flere dage nu, og drømmer om hvad jeg gerne vil til sommer. Vi har besluttet at vi ikke vil rejse i år – ikke så længe ham den bette er så lille, så det bliver en hel dansk sommer, men det er også ret lækkert. Her er nogle af de ting jeg drømmer om at lave her til sommer:

 

Ta’ en smut mere til København

Det her er mere end bare et drømmescenarie, for vi har allerede bestemt os for at vi skal et smut til København igen. Vi skal over og se en amerikansk komiker og have en lille kæreste weekend.

 

 

Få rynket hud i vand

Jeg håber vi kan finde hullet i vores spa og få den op igen i år, det kunne være fabelagtig. Men ellers må jeg tage i badeland eller tage til stranden. En ting er sikkert jeg skal bade i år.

 

Spise masser af jordbær og ærter

Disse to ting er for mig bedre end slik og mit absolut yndlingsspise. Så det skal jeg bare have masser af i år.

 

 

Tage i sommerhus i Skagen

Skagen er for mig indbegrebet af sommer og er kommet der stort set hvert år siden jeg var 12 og det håber jeg på at kunne komme i år.

 

Tage i Djurs sommerland

Det er en milliard år siden, at jeg har været i Djurs sommerland, og generelt forlystelsesparker. Okay, jeg var en del i forlystelsesparker i 2014 i Florida, men det er ved at være noget tid siden, og sønnike er rigtig glad for at komme ud og se noget og lave noget, så jeg tænker det kunne være ret sjovt for ham.

 

Grill a lot

Jeg elsker at grille og gør det altid for lidt når det er sommer, men i år vil jeg se om vi ikke kan få gjort det noget mere og få nydt de lange sommeraftener uden for så meget som muligt. Jeg håber nemlig på en rigtig god sommer.

 

Spise mere fisk

Okay, måske mener jeg i virkeligheden bare mere skalddyr. Jeg er ikke så god til fisk, til gengæld er jeg rigtig god til rejser og jomfruhummere

 

Holde picnic kæreste date

Om det så bare er i egen have mens den bette sover middagslur

 

I biografen på en rigtig varm dag

Min mand og jeg har før flugtet til de køle biograflokaler når det har været alt for varm uden for og ikke til at holde ud. Så er det bare en virkelig lækker nedkølingspause. Men okay, det kræver virkelig også at vejret er ultra ultra varmt – og at vi kan få en babysitter.

 

 

 

Tage min søn med i Skandinavisk Dyrepark

Jeg besøgte for første gang Skandinavisk Dyrepark for en tre år siden og jeg synes det var noget af det hyggeligste. De har søde hjorte som er sådan nogenlunde tamme, i hvert fald tamme nok til at man kan fodre dem. Hvilket man gerne må. Og det tror jeg virkelig ham den 2-årige vil elske. De har også nogle fantastiske indhegninger til brunbjørnene, isbjørnene og ulvene, så man nemt kan se dem, og det vil også være ret godt til sønnike.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *