På det sidste #28

Jeg elsker weekender, de er sådan et dejligt tiltrængt pusterum efter hverdagsuger, som forsøger at være så kaotisk og anormal som muligt. Min familie giver mig virkelig den grunding jeg har brug for og tvinger mig til at leve mere i nuet – og det har min planlægger hjerne rigtig godt af.

 

 

 

I den her weekend har vi leget meget med togbane. Vi har sat den op på Christians værelse, hvor der er mere plads end på storebrors. Vi har brugt alle de togskinner vi har – hvilket er medregnet mine og min mands fra da vi var børn. Brio holder 100% og det er en fornøjelse at se de to brødre lege med det sammen.

 

 

 

Efter kastanjejagten i sidste uge er der virkelig også blevet lavet rigtig mange sjove og opfindsomme kastanjedyr som nu pynter så fint på vores spisebord og skaber efterårsstemning.

 

 

 

 

Hjemmebagte scones. Jeg forsøger mig med at finde den helt rigtige opskrift som gør mig tilfreds. En der smager lidt mere af engelske scones frem for danske – men med vaniljesmag. Og jeg synes faktisk det lykkes rigtig godt her i weekenden.

 

 

 

Aftenerne er gået sådan her når jeg ikke har arbejdet på lidt forskellige projekter

 

 

Jeg elsker højtider og er også parat til at gå max ind på Halloween men jeg vil lyve hvis ikke jeg indrømmede at jul allerede fylder mest. Jeg elsker at planlægge de bedste kalendergaver til mine børn. For jeg vil helst ikke give dem noget bras men noget som de i forvejen skulle have og noget som ikke kommer til at koste en formue. Det kan godt være virkelig svært, men vi tænker at den bette skal have et legekøkken i enten julegave eller fødselsdagsgave så det var lidt oplagt med ‘lege’-mad til det. Så vi har købt en kæmpe pakke vi vil dele op. Den store er ret glad for at lege med perler og jeg tænker at de her to pakker godt kan deles op i i hvert fald 4 pakker.

 

 

 

Men altså det er ikke kun mig der går i juletanker i sidste weekend kunne jeg køb norske klejner hos bageren – og det skulle jeg da selvfølgelig have – og der var gået jul i den i Plantorama.

 

 

 

 

Jeg vandt prisen for årets danske forside og været til fantasyfestival men det har jeg skrevet en masse om her

 

 

 

Jeg har hold en live med Lasse fra @hellolasse på instagram om forsider

 

 

Jeg har spottet mine papbøger i den lokale boghandel.

 

 

Og det er virkelig en fornøjelse at se hvordan mine papbøger nu bliver sjove og interessante for ham den bette.

 

 

 

Det er også med ham i tankerne jeg sidde og laver på to nye papbogsideer som jeg gerne skulle have gjort klar til tryk denne måned. Det er så mega fedt, at der er børn derude der har lyst til at låne mine papbøger, så der er brug for flere. De er noget af det hyggeligste at lave.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *