På det sidste #32

Kategorier Familie, På det sidste

I går morges fulgte jeg min søn i skolen og på vej hjem kunne jeg mærke hvor glad jeg blev af at gå i regnen – dog med en paraply. Det mindede mig om, at selvom jeg elsker sommeren så elsker jeg også efteråret. Så lige pludselig føltes det ikke længere så svært, at sige farvel til sommeren.

Her er et glimt af hvad jeg har lavet på det sidste – den sidste del af sommeren:

Ét styks skolebarn. Loke er startet i O. klasse og det er helt vildt. Han sagde den anden dag, at han synes skole var meget bedre end børnehave, og virker til at have haft en god start og tilmed trives rigtig godt i det – og så kan man jo næsten ikke ønske sig mere som forældre.

Madpakke gamet. Det er svært. Især når man har en super kræsen dreng, som meget gerne må spise noget mere end han gør. Jeg har forsøgt med diverse hjemmebag, som her piroger, men det er vidst kun pølsehorn der sådan rigtig dur.

Vi var lige et smut i Djurs sommerland igen – for rigtig at få noget ud af vores sæsonkort.

Mine nye papbøger udkom og de fik en god lektør. Hurra!!!!

Vandballon-kamp!

HeroQuesting med ældstebarnet

De aller sidste is blev spist hos det lokale Vebbestrup ismageri. De laver de bedste soft-ice is.

‘Fabeldyr’ har fået sin første boganmeldelse – selvom den ikke helt er udkommet endnu – og den var virkelig virkelig god, så jeg blev bare virkelig virkelig glad. Nor og hans far er virkelig seje, og det er MEGA fedt, at de kan lide min bog. Det betyder al verden.

Vi har nu endelig (efter at have ønsket det i mange mange år) fået fjernvarme under vores fødder.

Min video på instagram med Disneyland gik viral – det er crazy! 580.000+ visninger!

Jeg havde også en fest med at afprøve forskellige kammuslinger opskrifter og fik endelig krydset Moules et frites af ønske-do-make-listen.

Min mand havde 10 års jubilæum på sin arbejdsplads

Den fredag hvor der var tapas med bedste veninden og Magtringene premiere i fjernsynet. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *