Om Karin

Karin Hald – forfatterFoto: Linna Grøn

Jeg er forfatter til over 30 bøger, der spænder fra bøger til de mindste læseheste og til de ældre børn. Jeg elsker at skrive og har altid gang i mange forskellige projekter.

Til dagligt arbejder jeg som inhouse grafiker på forlaget Turbine med mere end 10 års erfaring i bogbranchen. I 2021 vandt jeg prisen for Årets danske fantasyforside 2021 med forsiden “Arven fra fortiden” af Nathali og Bettina Liane. Forsiden til bogen ‘Roser & violer’ af Gry Kappel Jensen blev ugens omslag i Politiken i 2019.

Jeg har været bogblogger i over 10 år på Skrivepulten – du kan finde bloggen her – bloggen har flere gange været nomineret til Danish Book Blog Award.

I min fritid er jeg gymnastikinstruktør for drenge fra 1.- 3. klasse. Jeg har været aktiv gymnast i over 20 år og træner i 7 år. I 2023 blev jeg bestyrelsesmedlem i den lokale gymnastikforening, hvor jeg primært står for vores markedsføring.

Jeg elsker at formidle og skabe læseglæde og ikke mindst at inspirere andre til at følge forfatterdrømmen. Så tøv ikke med at kontakte mig for foredrag eller et afholdelse af et skriveværksted.

KONTAKT:

mail@karinhald.dk

Instagram: @karinhald og @skrivepulten