En update på hudpleje situationen

Kategorier Hudpleje

Hvis I har læst det her indlæg, så ved I at jeg i øjeblikket prøver en ny hudplejeserie og jeg havde en tre produkter som jeg syntes rigtig godt om, så jeg valgte at bestille et par mere i dét mærke – som er Sarah Chapman.

Jeg købte yderligere en Cleanser – SKINESIS Ultimate Cleanse, fordi jeg var løbet tør, af den anden jeg brugte (og nu var begyndt at bruge mit lager af ‘testers’, som jeg ellers gemmer til rejser) og så købte jeg SKINESIS Skin Insureance SPF 30, til brug som dagcreme.

Men jeg må sige, at så glad som jeg var for de tre andre produkter, lige så frustreret har jeg været over dem her.

Jeg vidste godt at Skin Insurance – udover SPF 30 som er fantastisk – ville tilføje et lag af brun ‘tint’, altså en mild foundation. Men jeg synes måske nok, det er lidt for meget brun tone i til min hud. Jeg er også virkelig lys/bleg – især om vinteren. Så jeg skal helst løbe min hud over med foundation bagefter, og det synes jeg ikke helt var meningen. Det er fint nok til dagligt, men hvis jeg i weekenden lige vil give min hud lidt ro, så ser det lidt skørt ud.

Cleanseren var jeg overrasket over. Men okay, jeg havde heller ikke rigtig sat mig ind i den. Jeg havde bare læst at den fungerede som make-up fjerner. Fedt, tænkte jeg, det er lige hvad jeg vil have. Men det viser sig så, at jeg ikke kan bruge den på øjnene. Hvilket jeg rigtig godt kunne tænke mig, at den kunne. Og jeg er heller ikke særlig vild med konsistensen. Den er meget tyk og den dufter meget kraftig, hvilket ikke som sådan er et problem, bortset fra at jeg føler lidt at det svier en smule i øjnene – på trods af at jeg altså slet ikke bruger den på øjnene.

Dermed sagt, så har min hud det faktisk stadig rigtig godt. Jeg har ikke en masse outbreaks og den virker mere ‘stabil’ end den har gjort længe.

Så ja, nu er jeg lidt i vildredde. Skal jeg prøve en af de andre produkter i dét mærke, eller skal jeg gå efter noget helt andet. Nu bruger jeg lige det her færdig, for det vil jo være spild af penge ellers, og så må vi se.

1 tanke om “En update på hudpleje situationen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *