Love #3

For mig findes der kun én champagne. Det er Möet et Chandon Nectar Imperial – og det SKAL være Nectar udgaven. Jeg er helt fuldstændig vild med den og vi har derfor også altid en nectar til at ligge herhjemme, hvis der lige skal fejres noget. Og ofte også en på køl, hvis køleskabet ikke er proppet. Min mand har det heldigvis på samme måde, så vi er ret enige om at når noget virkelig skal fejres, så skal Nectaren frem. Den er bare noget så god – lidt mere sød end den almindelige, som jeg finder lidt for tør. Generelt er jeg ikke til tørre vine, men det skal omvendt heller ikke være for sødt. Men Nectar udgaven er bare helt perfekt efter min mening.

Jeg kan faktisk den helt præcise dato for hvornår jeg blev forelsket i den her champagne, det var da jeg besøgte champagnehuset Möet et Chandon med min familie og min mand (dengang kæreste) i Frankrig. Helt præcis den 4. september 2007. Det er også der hvor det ene billede er fra – som er inde fra deres champagnehus. Vi fik en runvisning og så deres fine palæ, som det jo var, og deres mørke, dybe og lange kælder med deres mange fine champagner. Derefter prøvesmagte vi deres almindelige udgave, deres champagne rosé og deres champagne nectar. Som må siges at være kærlighed ved første gyldne dråbe.

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *