Min vintage fling

Kategorier Stil, Tanker, Vintage

 

Jeg har aldrig været god til bukser. Jeg går aller helst i nederdele eller kjoler. Jeg elsker kjoler. Jer der følger min Skrivepulten instragram-profil bliver nok ikke ligefrem overrasket over det udsagn. Det er ikke fordi jeg prøver, at være fin (i hvert fald ikke for at genere andre eller få andre til at ligge mærke til mig), men fordi jeg finder det langt mere behagelig og jeg elsker at gøre det. Det er en sjov ting, det der med at med det samme man har kjole eller nederdel på, så er man mere ‘fin’ i andres øjne. Jeg kan huske den aller første kommentar jeg fik om det. Jeg blev utrolig overrasket for jeg havde ikke tænkt, at jeg var anderledes på den måde. Det var da jeg gik i børnehaveklasse som min søster kom med. Hun spurgte min mor om jeg ikke snart skulle til at gå i normalt tøj, ligesom de andre. Jeg gik nemlig på det tidspunkt kun i kjoler og nederdele. Det er lidt irriterende at folk føler man klæder sig ud.

Måske er det derfor jeg har været så hurtig til at hoppe med på ideen om vintage tøj, vintage repro stilen. Det er nemlig en hel community på de sociale medier. Måske er det et eller andet behov for at høre til, a feeling of belonging der ligesom fik mig til (ganske kortvarigt) at stå på det tog – ja, og misforstå mig ikke. Jeg elsker vintage stilen, og vil fortsat blive ved med at købe vintage repro, men jeg kommer ikke til at gå all in på stilen, som ellers er så fantastisk smuk og gennemført når man ser den på instagram. Jeg vil sådan set gerne, for det vil nogle gange gøre det nemmere, men jeg orker faktisk ikke det med at sætte håret. Og jeg er faktisk ret glad for at kombinere mode med mere vintage stil. Jeg vil alligevel ikke begrænses så meget.

 

 

 

Jeg blev mindet om det igen da Miss Victory Violet (Ella) igen var i Danmark for kort tid siden. Jeg var nemlig på to af hendes kurser sidste år, både et hår og et make-up kursus. Det er der billederne er fra. Selv den aften kom folk ind og ville have at vide hvad vi lavede, fordi det i deres øjne var unormalt. Jeg synes egentlig bare alle skulle gå i det de har lyst til.

 

 

Det var også første gang jeg prøvede falske øjenvipper. Næste gang så må de godt være lidt mindre.

2 tanker om “Min vintage fling

    1. Ja, jeg er virkelig også vild med den og er rigtig glad for jeg tog på de to kurser, for selvom jeg var ret håbløst til det med at sætte hår, så var det nu alligevel meget inspirerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *