Jeg elsker lakridser – helt de salte og dem med salmiak. De er min absolutte yndlingsslik. Men ironisk nok har jeg døjet med forhøjet blodtryk siden jeg var 16 år, så jeg skal faktisk helt undgå dem helt. Så når jeg så endelig køber nogen, så skal det også være de helt rigtige. Desværre er mange af de helt rigtige faktisk udgået eller blevet forringet. F.eks. den blå panda lakrids var noget af det lækreste, nu er det bare sådan en lidt underlig lakrids. Og don’t get me startet med hensyn til Katjes salte fisk – hvad er der lige sket med dem, hvorfor er de pludselig så dårlige!

Min teori er at det der nok er sket, er at de følger med tiden, og laver dem så de er sundere at spise og ikke indeholder så mange kunstige ingredienser. Hvilket der selvfølelig ikke kan siges noget til.

 

 

Toms pingvin lakrids har længe haft smidt mine absolut yndlings ama’r kiks ud af produktion. De laver heller ikke Pletskud eller Skilte i enkelte poser længere, man kan kun få dem i den der blandet pose, hvor der også er de der blue jeans lakridser der ikke er særlig gode. MEN en sjældent gang imellem laver de en lille produktion af poserne og sætter dem ud i handlen og her er det så en kunst at finde dem og så købe for en milliard kroner i lakrids. Hvilket er lidt irriterende, når man nu forsøger ikke at have så stort et lakrids-forbrug. Men jeg er blevet nogenlunde god til at beherske mig. Ahem…

Så ligenu er jeg nogenlunde glad, for jeg har et lille lager. Jeg fandt nogle poser i Skagen (købte af to omgange jeg var deroppe i sommers) og i en netto i Aarhus. Det kan lige få mig igennem vinteren – men hvad så derefter!?

 

 

5 tanker om “Love #5

    1. Åh, ja Piratos er virkelig også helt fantatiske. Det samme med de andre. Har aldrig lært at spise bluejeans, synes ikke de er stærke nok. :0D

  1. Hej Karin.
    Jeg har på fornemmelsen du også er fra 50/60-erne 😉 Det er jeg, og har gennem hele min barndom og ungdom kunne købe vejskilte og amar-kiks. Jeg tænker stadig tilbage på den fantastisk dejlige stærke smag. Savner virkelig den gode lakrids, som jeg i mange år ikke har kunne finde nogen steder. Skulle du opdage et sted man kan skaffe dem, ville jeg blive umådelig glad, hvis du lige sender mig et hint, tak 😉

  2. Undskyld, jeg ser på dine andre sider, at du absolut ikke er fra 50-erne. Unge mennesker kan åbenbart også lide god gammeldags lakrids 😉
    Kh. Søren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *