De sidste 3 film jeg har set #8

Kategorier Film

Jeg elsker følelsen, af at vide at jeg har en god film i vente. At sætte mig i sofaen med en dyne og en skål popcorn er noget af det hyggeligste jeg ved. Og heldigvis har min mand det på samme måde. Det er dog ikke altid givet at filmen er noget værd. Nogen gange kan de skuffe og andre gange kan de overgå ens i forvejen høje forventninger. Her er de tre film jeg har set sammen med min mand for nylig.

 

The Shape of Water (set på cmore)

The Shape of Water vandt en Oscar i 2018 for bedste film, og det er der i sig selv ikke ret mange ‘fantasy’-film der gør. Så jeg havde egentlig ret høje forventninger til filmen, men desværre blev forventningerne ikke helt indfriet. Det var en super flot film og historien er en slags star-crossed lovers kærlighedshistorie mellem et vandvæsen og en kvinde der har mistet stemmen. Så langt så godt. Men måske har jeg bare set for mange af den type film som er udført væsentlig bedre – Beauty and the Beast som måske den stærkeste? Men altså Twilight havde mere dybde end den her film. Den var ok underholdende, men jeg blev ikke rørt og det var især tydeligt i slutningen hvor alle følelser skulle sidde uden på tøjet, men jeg fandt mig selv nærmest ligeglad med hvordan den endte. Hvilket fortæller mig meget om hvor lidt jeg var investeret i karakterne. Så det bliver ikke en film jeg kommer til at se igen. Min mand havde det helt på samme måde. – Vi er generelt ret enige om de film vi ser.

 

Ocean’s Eight (lejet via yousee blockbuster)

Ocean’s Eight havde min mand ikke de store forventninger til – og jeg kan sådan set godt forstå det – for der er ingen tvivl om at filmen bliver lavet for at ramme bølgen med metoo osv. Hvilket på en måde er en god udvikling, men man bliver bare altid nervøs for om kvaliteten så også følger med. For det er ikke nok bare at smide en masse kvinder i en film og så er vi kvinder tilfredse – det skal ligesom også være ordentligt. Og her var det særligt spændende for har de bare lavet en billigere model fra de andre Ocean’s film med kvinder i hovedrollen? Ærligt? Den her viste sig at være langt bedre end de andre Ocean’s film og min mand var enig. Jo, jeg synes der var lidt for mange plothuller og jeg kunne godt ønske, at de havde brugt mere tid på den, men grundlæggende så var det virkelig en positiv overraskelse. Den var virkelig god og sjov. OG så er den ikke kun for kvinder. For mig var det den bedste af disse tre film vi har set på det sidste.

 

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (set på cmore)

Den her film havde jeg ikke de store forventninger til. Det var lidt tilfældigt valgt – men hold nu op hvor var den god! Filmen handler om en mor der har mistet sin datter og politiet har endnu ikke fundet hendes morder. Så hun bruger tre billboards til at gøre verdenen opmærksom på det faktum at morderen stadig går på fri fod. Hvilket rusker godt og grundigt op i det lille samfund. Skuespillet var virkelig godt og det er helt sikkert det som driver historien frem – der er ikke nogen der kun er gode eller onde af dem vi følger og det gør historien ret så interessant og menneskelig. Historien bliver lidt sat på spidsen her og der, men det fungere og vi var godt underholdt. Bliver det en film jeg kommer til at se igen og igen? Nej, det gør det nok ikke, men det var en god oplevelse.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *