Urban Decay x Game of Thrones

Kategorier Make-up

Er man en for stor fangirl når man køber make-up fordi det er lavet i samarbejde med Game of Thrones? Helt sikkert! Især når man efter at have besluttet sig for hvad man skulle have, lige tog i Magasin og købte lidt mere.

Til mit forsvar så er det Urban Decay som står bag, så kvaliteten er i hvert fald i orden. Samtidig så dækker alle tingene – med undtagelse af læbestiften – et område i min samling, hvor jeg har haft mangler. F.eks. har jeg for et par år siden smidt alle mine gamle eyelinere ud og havde derfor kun de traditionelle sorte. Førhen havde jeg flere forskellige farver som var lidt sjov, at lege med når jeg skulle i byen, men som sagt så var det på tide at smide de 15 år gamle (mindst) eyelinere ud.

 

 

Disse fire fra Game of Thrones udgør helt sikkert noget jeg har villet have tilføjet til min samling før eller siden. (Se i øvrigt bort fra min ikke eksisterende negl – mine negle er så tynde, at de knækker for et godt ord.)

Lannister Gold er en flot guldfarve, nærmest metallisk. Winterfell snow er hvid med blå glimmer. Dragon smoke er mørkeblå – næsten sort. Og The Night King har den smukkeste blågrønne farve. 

 

 

 

Læbestiften kunne jeg som sagt nok godt have undværet, men jeg elsker den her røde farve og selvom jeg har noget liggende i forvejen i samme farve, så prøver jeg meget gerne nye fra andre mærker – og det er faktisk mit første læbestift-køb fra Urban Decay, så jeg er spændt på at se om mine læber kan lide den. Jeg har jo stadig gang i min læbestiftmission, hvor jeg forsøger at finde en læbestift som mine læber ikke tørre ud af og som falder flot af læberne igen hvis jeg glemmer at touch up i løbet af dagen.

 

 

 

 

 

Selve øjenskygge-paletten er voldsom fin. Den er lavet som en bog og indeni har den et rigtig stort spejl. Der er også en pop-op jerntrone, der minder mig om en bog med Game of Thrones som jeg har. Den er nemlig også en ren pop-op bog. Selve øjenskyggerne har ikke fået så meget ros, men det skyldes primært at farverne er nogle mange har i forvejen. Det gælder dog ikke i mit tilfælde, da jeg kun ejer 4 paletter i forvejen, så for mig er der rigtig mange gode farver heriblandt som jeg kommer til at bruge. Masser af gode jordfarver, nogle fine blå og grønne. Jeg forudser jeg kommer til at bruge den en hel masse.

2 tanker om “Urban Decay x Game of Thrones

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *