Beauty wishes and wants #3

Efter jeg er blevet gravid med den nye bebs så har jeg meget bevidst gået uden om alt for meget kemi og derfor nærmest alt make-up, men jeg kunne jo ikke lade være med at købe Sleeping Beauty Collection – ej heller Game of Thrones, og jeg glæder mig til at bruge dem fuldt ud, efter baby er kommet til verdenen. Men ellers har jeg faktisk ikke købt noget make-up i år. Jeg er også meget bevidst om ikke at købe så tæt på jul. Men, men … der er et par ting, som jeg drømmer om at købe allerede nu, og det er fordi de sandsynligvis bliver udsolgt op til jul og ja, de dominere lidt denne omgang ‘Beauty wishes and wants’, men nu må vi se hvor meget det egentlig bliver til.

Men her er hvilke produkter jeg har drømt lidt om på det sidste:

 

 

 

  1. Ja, altså efter sidste års julekalenderkøb, så har jeg holdt mig selv op på, at jeg ikke må købe noget så ekstravagant i år (eller nogensinde igen!). Det var mega fedt sidste år, men det var også ret peberet. Og den her Atelier Cologne kalender er derfor heller ikke luksusudgaven til 250 pund, men I stedet den mindre udgave som stortset kun indeholder duftprøver. 450 kr. i alt. Hvilket jeg egentlig gerne kaster efter muligheden for at prøve rigtig mange af Ateliers parfumer på en gang. Det farlige er selvfølgelig, at jeg når jeg har prøvet dem, ønsker mig dem alle sammen i full size. XD
  2. Oh no, not another Jo Malone parfume. Jo, jeg er faldet hårdt for det mærke og duften af vaniljelakrids tiltaler mig helt vildt. Parfumen Vanilla & Anise er ikke en del af deres faste sortiment, men de har den på lager online ligenu i London. Så jeg skal til at bruge en ekstern postadresse for at få den hjem, men jeg føler at den er det værd!
  3. Charlotte Tilbury har skabt en ny foundation som får en hel masse ros – og jeg drømmer om at prøve den, for jeg kan rigtig godt lide hendes anden foundation og den bruge jeg meget før jeg blev gravid. Men ja, eftersom man ikke kan prøve den i en dansk butik, så skal jeg først have en prøve hjem fra Charlotte Tilbury når jeg bestiller noget andet derfra, så det siger sig selv, at der nok går langt tid før jeg får købt den der passer. Åh, hvorfor er der dog ikke nogen i Danmark der sælger Charlotte Tilbury!
  4. Kender du Youtube guruen Tati? Hun er en af de helt store make-up stjerner på youtube og hun er endelig klar med sin aller første make-up palette og den ser så smuk ud. Indtil videre er der ikke mange billeder af paletten, da hun næsten først lige har annonceret den. MEN den skulle komme til salg på fredag og jeg tror den bliver udsolgt på rekord-tid. Så nu skal jeg bare overveje om jeg skal sidde klar eller vente.
  5. Jeg elsker Hourglass’ læbestifter, alt lige fra farveudvalg til design og til hvordan de føles på mine læber, og sidste år købte jeg da også årets julegave limited edition. Dette er den de er kommet ud med i år og ja, farverne kan næste ikke være mere mig, so I WANT!!!
  6. Prøv lige og se den her indpakning. Sikke en smuk og stemningsfuld juleemballage. Jeg har først opdaget det britiske parfumemærke Penhaligon i år og jeg elsker deres retro-agtige stil og den parfume jeg indtil videre ejer derfra er fantastisk og ikke mindst smuk. Så jeg drømmer om denne til 38 pund, men i det mindste så har jeg stoppet mig selv for at begærer deres julekalender alt for meget. Den har også den svimlende værdi af 350 pund.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *