Sommerferie glimt

Kategorier Ferie, Sommer

Den første uge af sommerferien var fyldt med en masse gode ting. Vi lagde ud med at køre en tur til grænsen, fordi vi havde vundet et gavekort, og der købte vi masser af forsyninger til sommerferien – men sikke dog en tur. Vi havde vidst valgt årets mest travleste dag for der var nærmest kø fra indgangen og til kassen. Pyha, det var lidt hårdt med en træt sønnike.

 

 

Først på ugen havde vi en hyggedag hjemme i haven, men vi var også en tur i Kattegatcenteret med farmor (min mands mor) og så grillede vi da vi kom hjem haven, med vandmalonssalat – mumz.

 

 

Da der var hedebølge tog vi et par dage i Skagen med min familie – vi var ret forskånet i Skagen da temperaturen kun kom op på 24 grader – men jeg vil ikke skrive en masse om Skagen for det har jeg allerede skrevet om i et indlæg for sig her

 

 

Da vi kom hjem stod den på en masse oprydning resten af ugen, med et enkelt smut til en familiefødselsdag. Vi fik også endelig klippet hækken med noget hjælp fra mine forældre – det er altid en kæmpe omgang at klippe den kæmpe hæk.

 

De fleste af aftenerne når sønnike var gået i seng brugte vi tiden på brætspil. Det har været smadder hyggeligt. Men vi er helt sikkert mere begejstret for Unlock end vi er for Chronicles of Crime, som ikke helt fungere så godt som vi kunne have ønsket.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *