Et par solskinsdage i Skagen

Kategorier Ferie, Skagen, Sommer

 

Ligesom sidste år stak vi af til Skagen da hedebølgen ramte Danmark – der var også ret varmt i Skagen med der lufter altid lidt mere deroppe. Vi besøgte mine forældre i deres sommerhus og det var nogle hyggelige dage, hvor vi blandt andet var ved stranden. Vi var også et smut forbi havnen, hvor der var masser af liv og der fik jeg min obligatoriske skalddyrs pil-selv ret. Den får jeg kun en gang om året, og jeg ser altid meget frem til den. For mig er den og Skagen virkelig indbegrebet af sommer. Men sådan er det nok med et sted man er vant til at komme hvert år i sin sommerferie fra barnsben. Det er sjovt nu at iagttage min søn og hans lege i ‘den store sandkasse’ – noget jeg kunne gøre hele dagen – der hvor jeg for mange år selv havde masser af sjov med at bygge i sandet.

 

 

 

Skagen synes at indholde alle nuancer af blå og man kan tage sig selv i ikke kun at kigge på sønnike lege, men også bare at kigge ud over det blå vand. Man kommer virkelig helt ned til jorden på sådan nogle dage med familie, hvor man er væk fra det hele – alle sine hverdagsting, og selvom jeg elsker mine hverdagsting, så tror jeg virkelig man har brug for de her afbræk engang imellem. Hvor telefonen får lov at ligge og hvor man rent faktisk får set en solnedgang og giver sig selv tid til at dvæle ved hvor smuk verdenen er – bare lige et øjeblik før det går løs igen.

 

 


  

 

1 tanke om “Et par solskinsdage i Skagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *