2019 i bogcovers

Kategorier Portfolio, Work

 

Her er alle de forsider der har været igennem min hånd i 2019 – og ja, her er alt lige fra børnebøger, ungdomsbøger, romaner og fagbøger. Af forsiderne så har jeg fået absoult mest ros for ‘Kaldet fra Galathea’ og ‘Roser og violer’ – sidstnævnte blev jeg endda interviewet om til Politikens ugens omslag. De to forsider var uden tvivl også de absolutte sjoveste at designe.

Der er et par bøger der ikke kommer helt til deres fulde ret her, fordi der er folie på forsiden. Det drejer sig blandt andet om ‘Den sidste hjælper’, ‘Holms gadekøkken’, ‘Rug og rugbrød’ ‘sorg, mit barn’, ‘Glutenfri jul’ og ‘Roser og violer’. Det er faktisk sjovt, at I starten af 2019 var jeg til et lille inspirations kursus hvor de spåede at guld ville blive den helt store trend fremadrettet. Men i 2019 har jeg faktisk ‘kun’ puttet guldfolie på to bøger. I 2018 var der faktisk flere.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *