Jeg har skrevet lidt om det på Skrivepultens instagram, men min manglende aktivitet skyldes at jeg har to børn hjemme, en der er knap 4 år gammel og en på 2 måneder, så mine minutter erstattes af det ene gøremål efter det andet og der er ikke rigtig tid til at sætte sig ned. Kun om aftenen når drengene sover, men så har jeg ofte selv haft brug for at lave absolut ingenting.

Men det er faktisk ligeså meget Corona, der stjæler min energi. Det kom ikke vildt meget bag på mig, at vi er der hvor vi er nu. Jeg havde allerede trukket min søn ud af børnehaven fredagen inden Danmark lukkede – han var også forkølet og så følte moderen selvfølgelig, at han var ekstra udsat. Men jeg er også på barsel så jeg havde muligheden og jeg kunne også følge med i alt, både i de danske og udenlandske medier. Og gør det stadig. Det har alt sammen givet mig en stigende mavepine. Og jeg har masser af bekymringer i hovedet og i hjertet. Jeg er bekymret over samfundsøkonomien og ikke mindst vores egen fremtidsøkonomi. Alle folk mister i øjeblikket et eller andet, om det så er deres drømmejob, deres indtægter eller måske deres livsdrøm af en virksomhed. Operationer der skubbes og smerter der leves med. Det er svært at rumme.

Men mest af alt er det de menneskelige tab der fylder. Bekymringerne over mine egne børn, den ene med astma og den anden er så bette. Hvad med mine forældre (som begge er over 70)?, og mine onkler, tanter og mostre (der alle er ældre end mine forældre – undtagen et hold, som ironisk nok har fået Corona). Kan vores sundhedssektor følge med eller vil det bryde sammen? Hvor mange ender med at miste deres kære?

Jeg har svært ved at acceptere, at der er nogen der ikke tager det her seriøst. Det er lidt at pisse på alles bekostninger – bekostninger store som små, som er sket eller som kommer til at ske. Så bliv nu hjemme og hvis du skal ud, så hold afstand!

Ja, nu gør jeg det som jeg lovede mig selv ikke at gøre. Jeg ville ikke skrive side op og side ned om Corona, men det er svært når det er det som fylder. Men jeg håber på at jeg kan få skrevet om andre ting igen, for jeg nyder at læse med hos andre bloggere, fordi det føles så dejligt normalt. Dog kan jeg mærke, at jeg bliver lidt træt af nogle af de engelske livstilsbloggere som stadig køre derudad med fokus på at sælge os luksusprodukter. Der er nok gået lidt behovspyramide i den her hos mig og selvom jeg elsker smukke ting, så betyder et nyt tøjkøb mindre end det gjorde før. Det gør mælk og rugbrød til gengæld ikke.

Så sorry, at jeg har været lidt off, jeg har ellers masser jeg gerne vil skrive om, og som jeg havde planlagt, men der skulle lige være plads i mit hoved og jeg tror at den her blogpost var nødvendig for at jeg kan skrive om alle de normale ting. Så fedt hvis du har læst hertil og helt i orden hvis du ikke har.

Jeg føler hele tiden jeg er i en slags afventende position for hvornår det virkelig kommer til at brænde på, og jeg har brug for at komme ud af den. For det tager min energi og den får jeg nok nærmere brug for når det virkelig brænder på. Så ja, jeg tror jeg vil forsøge at blogge mere igen og være lidt mindre ‘på’ nyhedssiderne.

Links til Corona informationshjemmesider:

https://www.worldometers.info/coronavirus/

https://www.sst.dk/da/viden/smitsomme-sygdomme/smitsomme-sygdomme-a-aa/coronavirus/spoergsmaal-og-svar

https://politi.dk/corona

https://www.dr.dk/nyheder/indland/live-seneste-nyt-om-coronavirus

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-02-27-nyeste-corona-tal-fra-danmark-og-verden-saa-mange-er-smittede-doede-og-indlagte

View at Medium.com

Links til gratis kulturtilbud:

https://ereolen.dk/

https://kglteater.dk/kgl/xtra/forestillinger/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *