Juli

Jeg lever af jordbær, jordbær, jordbær og ærter i disse dage og jeg elsker det.

 

Juli er måske nok – udover december – min yndlingsmåned på hele året og årsagen er selvfølgelig, at dér har jeg ferie med min familie. Selvom jeg er typen der elsker hverdage, så er ferier bare bedre fordi man er mere sammen med dem man elsker end man kan være i hverdagen. Så ja, det siger sig selv, det jeg glæder mig mest til i juli er vores sommerferie!

Men det er også omkring nu at jeg begynder at indse at det første halve år af året er gået … og ikke mindst begynder at reflektere over hvad den er gået med. I år har den selvfølgelig stået på barsel og det har indtil videre været en ganske god en af slagen – men mere om det i et indlæg for sig meget snart.

 

I sidste indlæg lavede jeg en liste over de ting jeg så frem til at lave i sommerferien, og jeg har forsøgt ikke at blande de samme ting ind her, men at være mere konkret, so here goes …

 

I juli vil jeg …

… sæbebehandle vores træmøbler

… indrette min nye hjemmekontorplads mere funktionel og mindre kaos

… sommerhushygge og spise masser af skaldyr og fisk

… tage Maggie Stiefvaters webinar

… tage Holbøk & Lahmes ‘Få dit navn på forsiden af en fagbog’ kursus

… smide ammeuniformen og gå i masser af kjoler

… begynde på en fast motionsrutine og ikke mindst holde den

… gå flere barnevognsture og nyde det gode vejr

… holde sommerferie med familien

… hygge mig med et nyt skriveprojekt

… spise masser af is

… genfind glæden til iste (det drak jeg enormt meget engang)

… se mere til vores venner

… gennemgå hjemmebiblioteket for bøger der skal gives væk

 

 

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *