Staycation 2020

Kategorier Sommer

I år er der dømt Staycation i Danmark, men vores ferie ser nu ikke så markant anderledes ud i år pga. baby. Vi havde hverken booket rejser, eller bestilt årskort eller faktisk planlagt noget som helst. Normalt rejser vi heller ikke i højsommeren, for jeg elsker simpelthen den danske sommer. Så det føles fuldstændig omsonst at rejse til udlandet, når der er så dejligt herhjemme. Det med at rejse har vi ikke gjort så meget her mens vi har små børn. Sidste år blev vi inviteret i Disneyland og det var virkelig dejligt, men jeg har ikke rigtig lyst til at rejse med helt små børn. Loke var 3 år og der var det faktisk okay, så vi skal lige vente til Christian bliver 3 år til vi igen finder vej til udlandet.

Vi skal helt sikkert et smut til Skagen, som vi altid er og det glæder jeg mig til. Jeg kender heldigvis en masse dejlige øde steder i Skagen, så vi kan undgå det menneskemylder (og stor sandsynlighed for coronasmitte) som der altid er på havnen og inde i byen.

 

 

 

Her er 10 ting jeg gerne vil/skal den her sommer:

  • Lære min søn at cykle på sin nye cykel. Og generelt lege og hygge en masse med Loke.
  • Barnedåbsforberedelser. Med alt lige fra madplanlægning til at gøre hovedrent (for vi holder det herhjemme) og køb af dåbskjole.
  • Lave kontor og børneværelse helt færdig. Vi bytter rundt på et par værelser herhjemme og jeg har forsøgt at klippe klistre mig til indretningen af begge værelser. Der er en frygtelig masse mapper der skal gennemgåes og ryddes op og smides ud af, hvis vi skal kunne være her, men det er dejligt, at få gjort, selvom det tager lang tid. Det bliver dejligt, at blive færdig, så Christians ting kan komme et sted hen og han kan få sit eget værelse.
  • Spille brætspil og D&D sammen med ham den smukke og med gode venner
  • Afternoon teas og Date nights med ham den føromtalte smukke mand. Der bliver for lidt snak i hverdagen, især når vi ikke kører sammen på arbejdet som vi plejer. Her i forgårs fik vi en dejlig lang snak om nogle af mine projekter og der faldt rigtig mange ting på plads for mig der. Min mand er så god at spare med og ikke mindst bare snakke med, så jeg har store planer om at lave hygge aftener for os mens børnene sover hele sommeren.
  • Bruge mit hotrollerssæt. Jeg fik et fantastisk hotrollerssæt i julegave af min mand og jeg har slet ikke brugt det endnu. Det er en af de ting man udskyder at gøre, fordi man sætter sig selv op til at gøre det. Gemmer det til en særlig lejlighed. En særlig hyggestund. Hvilket jo er dumt, for de kommer alt for sjældent. Så nu skal det være.
  • Lave noge mad med røg. Jeg har købt noget olivenolie med røg, så det glæder jeg mig til at eksperimentere med men også at grille med røg og lave snobrød.
  • Bade. Mindst 1 gang i havet sammen med familien. Og ikke mindst bygge sandslotte.
  • Besøge Skandinavisk dyrepark. Det er en dejlig dyrepark med masser af plads. Både til at gå med barnevogn men også til at undgå coronasmitte.
  • Kurser. Jeg har købt et par skrivekurser til sommeren som jeg ikke kan vente med at dykke ned i. Samt selvfølgelig skrive lidt hist og her. Men ferietiden er primært familietid for mig og jeg får derfor ikke altid læst eller skrevet så meget i mine sommerferier.

 

Den her summer todo liste, som jeg lavede sidste år, besøgte jeg her for nyligt og mange af tingene er helt oplagt til dette års Staycation. Bortset selvfølgelig fra den del med at rejse til Disneyland. Så den har jeg også tænkt mig at skæve til i ny og næ og blive inspireret af.

Hvad med dig, har du rejse planer uden for Danmark eller står den også på Staycation for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *