To årtier

Jeg har kysset på denne smukke mand (dengang dreng) i 20 år. For 20 år siden i dag, fandt vi nemlig sammen og vi har nydt hinandens selskab siden.

Det er lidt crazy … 20 år … men samtidig er jeg utrolig taknemmelig for de 20 år. Det føles som om min mand altid har været der i hele mit liv – min sten og min klippe. Jeg kan næsten ikke holde ud og tænke på hvor jeg ville have været hvis ikke det havde været for ham, han har virkelig kun gjort mig til et bedre menneske og det har været nogle helt fantastiske 20 år. De er fløjet forbi og på grund af ham har det været fyldt med humor, glæde og senest to små fantastiske humans: vores sønner.

 

 

 

Der findes skræmmende få billeder af os sammen og de aller første billede jeg har af os sammen er disse to fra min 18 års fødselsdag, hvor vi havde været sammen i fire måneder. Vi ser SÅ unge ud på de her billeder. Det er helt vildt.

Det er som regel altid mig der holder kameraet og vi har været for dårlige til at tage billeder med selvudløser af os sammen. Dog har vi nogle stykker fra vores rejser og selvfølgelig også fra brylluppet.

 

 

 

 

Tiden må gerne snart stoppe lidt op for det går alt for stærkt. Der er allerede gået seks år siden vores bryllup og det føles ikke som så lang tid siden. That’s for sure.

Time flies when you are having fun as they say, hvilket nok siger en del om hvor heldig jeg har været de sidste 20 år. Det var et godt valg mit 17-årige jeg tog den gang og det er jeg hende utrolig taknemmelig for.

Jeg ville ønske at barnepigen ikke var syg, og vi kunne have fejret det (Hold op hvor vanskeliggøre Corona da virkelig også alting) men mon ikke vi finder en lille måde at markere dagen på alligevel.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *