På det sidste #21

Kategorier På det sidste

Det er langt tid siden jeg sidst lavede en ‘på det sidste’ update, men som jeg også nævnte på instagram, så har jeg været svimmel på daglig basis i de sidste tre måneder. Det har været så frustrerende og fyldt rigtig meget i hverdagen og udhulet mit energiniveau. Svimmelheden er ikke helt væk, men jeg har haft flere dage uden og nu ved jeg hvad der skal til for at den forsvinder, så det går den rette vej.

Og jeg har ikke rigtig haft lyst til at skrive så meget om det, for nogle gange føler jeg, at jeg snakker om sygdomme hele tiden, og jeg gider bare slet ikke være den type der altid snakker om dårligdomme – men når jeg bliver ‘ramt’ så er det åbenbart altid kroppen det går ud over og jeg har nok været for dårlig til at passe på den. Det er i hvert fald min konklusion.

Efter min første fødsel fik min krop også underlige symptomer da jeg stoppede med at amme. Kramper og konstant snurren i benene. Denne gang er det så åbenbart svimmelhed. Men det er helt sikkert min krop der siger – hey, jeg har været igennem en del nu og også gjort mere end jeg skulle lidt for længe. Jeg tjekker lige ud lidt. 

Men der er heldigvis også sket mange gode og hyggelige ting på det sidste:

 

 

Jeg har været ved frisør og blive klippet og fået en hel ny hårfarve jeg prøver lidt af – men mere om det i et indlæg for sig – tror jeg. Det er nemlig noget tid siden jeg har lavet en ‘grå hår update’.

 

 

Vi har prøvet ‘Hello fresh’ som er kommet til Danmark og det fungerede overraskende godt. Jeg er vild med at de gør så meget for miljøet – opskrifterne er gode, men indtil videre kan man kun bestille til 2 eller 4 personer hvilket gør det lidt ekstra dyrt fordi vi altid bestiller 4 for at være sikker på at have nok til os alle 3. Jeg hader også lidt, at skulle man glemme at melde fra, så får man automatisk en kasse tilsendt. Det gør altid at jeg opsiger det igen. Der er kan jeg bedre lide den måde Aarstiderne gør det på, med at man bestiller og modtager og ikke skal afmelde hele tiden.

 

 

 

Solskinskat ved siden af vaskning af mit gamle Belleville lego og garderobe-oprydning. Jeg er så heldig at jeg ikke har skullet skifte garderoben ud efter mine fødsler, men derfor trængte det hele alligevel til en gang eftersyn. Det har også været en fornøjelse at smide de få stykker ventetøj jeg har købt ud til genbrug.

 

 

Jeg har fået den første indkøbte julekalender ind af døren og den er virkelig bare noget af det fineste. Når man pakker den op bliver det til en 3d udgave af en julelandsby med lys og det hele. Den ser sådan her ud

 

 

 

Out with the old in with the new. Efter ikke rigtig at have købt tøj i et par år, pga. graviditeten, så har jeg indhentet det forsømte i sådan en grad at jeg tænker, at jeg bliver nødt til snart at stoppe mig selv med alvorsord. Men altså den her fine Boohoo kjole til 190 kroner var altså ikke til at stå for.

 

 

 

Da vi flyttede kontoret og lavede børneværelse fandt jeg en masse ting som skulle i mine scrapbooks – ting jeg havde udsat at sætte i system. Men i disse dage er jeg ved at høvle mig igennem dem og det. Det er helt vildt alle de minder jeg har gemt, men det er helt fantastisk at have det hele samlet et sted. Det er også en lidt lang process fordi jeg ikke kan lade være med at bladre de gamle igennem og sidde og mindes. Det er det bedste tidsfordriv.

 

 

Jeg har binge-wached ‘The home edit’ på Netflix og det har resulteret i farvekoordinering af mine kogebøger. At lave regnbue bogreoler er ikke ligefrem nyt i Bogblogger/bookstagrammer verdenen, men af en eller anden mærkelig årsag har jeg aldrig tænkt på at jeg kunne lave regnbuer af kogebøger og fagbøger. Jeg har altid tænkt, at det ikke kunne lade sig gøre at lave regnbuede bogreoler, fordi jeg ikke kan udholde tanken om at splitte bogserier op og sætte dem efter farver. Men nøj hvor er det pænt og det er også så meget nemmere at finde den ‘grønne’ kogebog nu. For i virkeligheden så er farvesortering faktisk det mest logiske for mig. Jeg tænker nok altid meget i farver pga. mit erhverv. Så det tror jeg, at jeg vil til at dyrke noget mere, der hvor det kan lade sig gøre uden at slippe bogserier op.

 

 

 

 

Glimt fra familielivet

 

 

Lillebror er kommet ind på sit eget værelse og det fungerer super godt. Storebror elsker at sidde derinde og lege og lillebror elsker at se hvad storebror laver, og det er simpelthen så herligt at se.

 

 

Drengene lægger hver deres puslespil i biblioteksstuen og vi har lige bestilt nogle nye. Jeg har købt et Kinkade Snehvide puslespil som bare er noget så fint. Det glæder jeg mig til at samle.

 

 

Barselslivet med ham her er herlig og jeg stornyder det mest. Selvom jeg også ser frem til at komme tilbage på arbejdet så bliver det virkelig også hårdt at skulle sende ham afsted i dagpleje. Puha, 2 1/5 måned er der kun tilbage.

Det er heldigvis langt tid siden at han har haft et refluks anfald, men jeg passer stadig meget på hele tiden så vi undgår de der apnø anfald – vejrtrækningsstoppene er frygtelige også selvom det er ganske kortvarigt og det altid går over igen.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *