På det sidste #7

Kategorier På det sidste

 

 

Det bliver aldrig kedeligt, at se det man har designet i butikkerne. Aldrig nogensinde. Det giver en eller anden form for tilfredshedsfølelse når man ser det man har brugt mange timer på, i sin fulde pragt og fuld tilgængelig for andre. Det bedste er når man ser nogen stå og bladre i bogen.

For nyligt var jeg lige omkring Bog og ide i Aarhus og der blev jeg simpelthen nød til at tage et billede af Sigmund bøgerne. Det så så fedt ud med den regnbueeffekt vi fik lavet i titlen.

 

 

 

 

Min mand og jeg, har aldrig været særlig gode til det der med at tage sønnike med ud på café. I ved nok, den der perfekte kombination (og timing!) af at baby sover, og så kan man lige nå at være café agtig, og sidde og få sig noget mad og kvalitetstid sammen. Det ser altid totalt overskudsagtig ud når andre gør det, men jeg har aldrig selv helt kunne tro på at det rent faktisk vil kunne fungere for mig. Det lykkes så rent faktisk sidste søndag. Det var helt tilfældigt. Der var 22 grader(!), og vi kunne sidde udenfor. Uden jakker. Madvalget faldt til den super hurtige side – en jensens frokostbøf til 69 kr. Selskabet var i top og sønnike sov som en baby. Så nogle gange har man åbenbart lov til at være heldig. Og måske man skulle forsøge sig igen.

 

 

 

 

 

 

 

I forbindelse med min anden blog (Skrivepulten) har jeg fået et par fribilletter til at se Vildheks i biografen. Og de havde virkelig gjort meget ud af det i Aarhus Bio City. De havde lavet den fineste udsmykning. Det var skønt at være i biografen igen, det har været alt for længe siden. Men nu kommer der simpelthen så mange skønne film i biografen her op til jul, så jeg håber vi får mulighed for at komme afsted igen snart. Fantastiske skabninger skal jeg i hvert fald se. Vildheks filmen anmelder jeg inden ikke så længe på den anden blog, men ja, vi var ikke fan. Bøgerne er langt bedre.

 

 

 

 

 

 

 

Julepynt shopping!! Jeg elsker at man begynder at kunne købe sig fattig i jul. Jeg elsker det. Jeg elsker jul. Det er det hyggeligste jeg ved, at gå og kigge på julepynt og kigge efter julegaver. Jeg har nu allerede seks pakker til sønnikes julekalender, og vi har købt alle mulige forskellige julekalendere allerede. Et år skulle jeg altid have fire – og så greb det lidt om sig. Nu ser det ud til at jeg begynder at gøre det på sønnikes vegne, men jeg prøver virkelig det der ‘med måde’ noget. Så jeg har prøvet at fokusere på at købe julegaver, men jeg vil jo også gerne lige vente og se om det er billigere på Black Friday.

 

 

 

 

 

Jeg har lige fået en stor pose med udsalgstøj fra HM ind af døren. Jeg elsker at handle udsalg ved HM, for det er så billigt, og de har altid sådan noget fint basistøj. Det meste af det tøj jeg går på arbejde i, er efterhånden købt på tilbud ved HM. Normalt er jeg ret så håbløs om at finde tøj på udsalg, men det er noget nemmere, når det er over nettet. Især fordi der er gratis returret. Jeg købte en masse strik og tøj jeg kan bygge lag på lag, så jeg føler mig helt vinterklar nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *