Godt nytår

Kategorier Familie

Som mange andres var min nytårsaften også markant anderledes i år end den har været de sidste mange år. Da det blev opfordret af regeringen at vi kun skulle se de allernærmeste og dem vi havde set i julen, jamen så endte det med at vi holde nytår med mine forældre og min svigermor. Til børnenes store begejstring.

Det var første gang siden jeg var barn at jeg har holdt nytår med mine forældre og det er første gang nogensinde at jeg har holdt det med min svigermor – og det var super hyggeligt.

Maden var egentlig sådan lidt hovsa, for vi havde oprindeligt købt ind til at vi bare skulle være os fire i husstanden, men der var masser af oksemørbrad så hovedretten var ingen problem. Forretten som var jomfruhummerhaler fik tilføjet lidt jordskokkesuppe, så den var heldigvis også nemt klaret. Desserten var is og det har vi masser af i fryseren. Så ja, nemt, men lækkert.

 

 

Men rigtig godt nytår til dig der læser med!  Håber du kom godt ind i det nye år og at det nye år bliver bedre end det sidste.

 

Det bedste ved 2020:

At vi fik Christian

At alle i familien har det godt, er sunde og raske og vi ikke har lidt så meget under corona, som vi kunne have frygtet

 

Det værste ved 2020:

Alting Corona

Alt for mange sygehusbesøg og at jeg var svimmel på daglig basis i næsten et halvt år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *