Nemme Cheese Tops uden chili

Er jeg den eneste der har det svært med chili? At det totalt overdøver en hver anden smag … I hvert fald satte jeg mig for at lave nogle cheese tops uden chili og det lykkes faktisk meget godt.

Ironisk nok er disse med chili, fordi jeg valgte at lave dem med ‘revet Tex mex’, men man kan bare bruge lige den type revet ost man har lyst til. Jeg er lidt forfalden til den her, da der virkelig ikke er meget chili i den men kun giver et lille bid.

 

Sådan gør du:

 

150 gram revet ost (Jeg brugte Revet Tex mex)

1 tsk paprika

50 gram hvedemel

1 æggehvide

120 gram raps

Salt og peber

1 liter rapsolie (jeg brugte noget mindre fordi jeg har en lille kasserolle)

 

Bland paprika og revet ost og mas det sammen til en kugle. Varm samtidig en gryde op med olien.

Rul først kuglerne i hvedemel og derefter i æggehviden og til sidst i raps.

Dump kuglerne ned i den varme olie og lad dem friture-stege indtil de er gyldne. Det tager ikke mange minutter.

Et voila – lækre sprøde hjemmelavede cheese tops.

 

 

Trin for trin:

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *