Rosenholm-trilogien

Kategorier Portfolio

Natskygge som er sidste bind i Rosenholm-trilogien udkom for ganske nyligt og det sætte punktum for en rigtig fed designopgave som jeg virkelig har nydt.

 

 

Jeg har blandt andet været nævnt i Politiken med ‘Ugens omslag’ – det kan læses online her, bag betalingsmur

 

 

Lavet march med bogens design:

 

 

Blevet interviewet hos bogblogger @hellolasse om bogens design – interviewet kan ses her

Derudover har jeg fået lov til at betalæse serien og interviewet Gry Kappel Jensen af flere omgange – blandt andet på Fantasy festivalen og været live på Bog og ide’s facebookside. Og så har jeg været nomineret til årets danske fantasy forside med ‘Forglem mig ej’.

Det har været en fest.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *