2018 i bogcovers

Sidste år delte jeg 2017 i bogcovers med jer og i forhold til 2017, så har jeg lavet en del flere bogforsider i 2018. Grunden til det er, at jeg i 2017 også var på barsel i de tre første måneder. Men altså i år har jeg valgt, at dele det op i to covercollager, hvor den herunder er børne- og ungdomslitteratur og den nederst er romaner, faglitteratur og et par digtsamlinger. Nogle af forsiderne har jeg også lavet indmaden til, og som jeg overvejer at vise i et andet indlæg. Jeg har faktisk ‘lavet’ flere forsider end disse, men ligesom sidste år, så tager jeg kun de forsider med som jeg har haft kreativ frihed over. Fem af forsiderne vist kommer ikke 100% til deres ret, fordi de har en metallic folie – altså enten guld eller anden effekt. Men det vil man aldrig kunne gengive på billeder, desværre. Det drejer sig om Sigmund, Ung kærlighed (den har også stofomslag), Den sidste zar, Den glemte triumf og Stækkede vinger.

Det er faktisk ikke alle bøgerne der er udkommet endnu, men de er alle sendt til tryk og dermed helt ude af mine hænder og forsiderne kan derfor ikke nå at ændre sig.

 

 

 

Jeg elsker at sætte forsider op, for det er ikke altid en nem opgave, hvilket gør det ekstra sjovt. Nogle forsider kan blive godkendt i første udkast, andre igen kan kræve flere forskellige stilforslag før man finder det helt rigtige til den pågældende bog.

Min fornemmeste opgave er primært at formidle til den rigtige målgruppe, så bøgerne og læserne kan finde hinanden. Det duer ikke at formidle til en type læser som ikke vil være interesseret i indholdet. Men selvfølgelig handler det også om at have en tilfreds forfatter eller redaktør.

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *