(mine #love indlæg er tilfældige ting som jeg ser som mine favoritter – alt lige fra et skønhedsprodukt til favorit slik)

 

Jeg forstår mig ikke specielt meget på vine, jeg har faktisk været mega dårlig til at finde en hvidvin jeg kunne lide – nok fordi jeg har ledt i blinde. Købt en tilfældig og prøvet mig frem sporadisk i stedet for at forholde mig til druen eller området vinen var fra. Det interesserer mig bare slet ikke – men det er ikke desto mindre ret nyttigt at vide hvis man gerne vil finde vine man kan lide. Især i mit tilfælde fordi jeg ikke kan tåle rødvin. Jeg får nemlig migræne af rødvin og portvine, mega irriterende eftersom jeg langt bedre kunne lide rødvin end hvidvin. Og så glad er jeg heller ikke for Rosé vine.

Så det har været helt tilfældigt at jeg faldt over Mud House som nu er gået hen og blevet min go to hvidvin. en vin jeg rent faktisk kan sidde og nyde. Noget jeg ikke helt forstod at folk gjorde.

Det der så var den helt store fordel var at jeg fandt ud af, at jeg også vældig godt kunne lide andre Sauvignon Blanc vine fra New Zealand og derved fandt jeg et andet super godt – mindre citrus – alternativ i Fitzroy Bay.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *