Serier jeg ser i øjeblikket #14

Kategorier Tv-serier

Jeg har set lidt forskelligt siden sidst og har faktisk ikke set så meget her de sidste par uger. Der har ikke rigtig været noget, men lige om lidt kommer der episke ting som The Sandman, House of Dragons og Lord of the Rings.

Outlander sæson 6 – set på viaplay

Jeg elsker Outlander serien og tæller ned hver gang den nærmer sig, men åh, det er altid lidt nervepirrende. For jeg ved bare at Diana Gabaldon udsætter hendes karakterer for absolut hell, og det gør hun HVER gang. Begynder at savne, at de har lidt medgang.

Sanditon sæson 2 – set på dr.tv

Sanditon. Tv-serien der blev cancelleret, hvorefter fans så fik den startet op igen. Men helten Sydney, spillet af Theo James er ikke med i sæson 2, så de skaber en hel ny storyline. Og desværre er sæson 2 ikke nær så god som sæson 1 og den nye helt blegner i forhold til helten fra sæson 1. Men jeg skal helt sikkert stadig se sæson 3, som bliver den sidste og som får en planlagt afslutning.

Krag & Virkner – set på dr.tv

Endnu et skud fra DR, hvor de blander skuespil og dokumentar. Rigtige billeder og fiktion. Og ligesom sidst så fungerer det bare virkelig upåklageligt. Tv-serien handler om en statsminister (Jens Otto Krag) og folkekær skuespillerinde (Helle Virkner) og deres ægteskab. Det var ret interessant at se, især fordi jeg har læst flere Helle Virkner biografier. Hun har altid virket utrolig fascinerende og samtidig som en man slet ikke lige kunne placere eller blive klog på, men det har dokumentaren hjulpet med.

Obi-wan Kenobi sæson 1 – set på Disney+

Den her var jo klart et must see da den kom frem, og efter at jeg har set den, har jeg lidt blandede følelser omkring den. Jeg har det lidt svært med de her former for prequels, særligt i star wars universet, for jeg kender jo en del til Obi-wan Kenobis fremtid og også fortid. Men det at jeg kender hans fremtid, gør bare et eller andet ved mig, der gør at jeg bare synes at tv-serien er spild. Jeg mener, jeg ved jo, at han overlever tv-serien her, for han er jo med i en film der forestiller hans fremtid. Så han liv føles aldrig på spil og det kan jeg mærke gør en forskel for mig i den her type film, hvor det jo i høj grad handler om liv og død. Men tv-serien var flot og den var også ok underholdende.

The Time Traveler’s Wife sæson 1 – set på HBO MAX

Den her tv-serie var jeg overraskende vild med. Jeg synes det var lidt hårdt at komme igennem de første episoder, men jeg var ret hurtigt solgt på kærlighedshistorien mellem tid og sted. Så meget så jeg har anskaffet mig bogen, for den skal jeg helt sikkert have læst nu. Det her er en hel unik kærlighedshistorie som man ikke tidligere har set og det har gjort at jeg sad klistret til skærmen hver gang vi så den.

Desværre ser det ud til at vi ikke får en sæson 2, som det ellers var meningen, og det efterlader en lidt for åben slutning. Hvilket er virkelig synd. Vi så filmen kort efter for at få en slags afslutning, men jeg har hørt at forfatteren er i gang med at skrive bog 2, så den skal jo selvfølgelig læses når den kommer.

The Umbrella Academy sæson 3 – set på Netflix

Jeg elsker ‘The Umbrella Academy’ – også selvom det altid virker til at det handler om det samme og ender på samme måde. Men shit det er sjovt og underholdende. En f*ked up familie med hver deres crazy superpower der forsøger at redde verden ER bare virkelig sjovt! Man kan ikke andet end at holde med dem og af dem. Så jeg ser helt sikkert frem til en sæson 4.

Peaky Blinders sæson 6 – set på Netflix

Sæson 6 er sidste sæson af en ellers ret awesome serie, og jeg var som altid ret bekymret over, hvordan de nu endte den, og var ret overbevist om, at de bare ville gøre det mest forudsigelige. Men det gjorde de faktisk slet ikke! Hvilket jeg både syntes var cool, men måske også lidt for åben.

MS Marvel sæson 1 – set på Disney+

Jeg er lidt i tvivl om jeg vil fortsætte med at se Ms Marvel. Vi har set de første episoder og kan ikke helt finde ud af hvad vi synes. Den er meget teenage-agtig, så måske jeg ville have elsket den da jeg var teen, men nu er jeg sådan lidt, meh… Jeg føler mig i hvert fald ikke så investeret som jeg gerne ville efter at have set fire afsnit. Ting jeg godt kan lide ved serien: venskabs-kærligheden der måske, måske ikke kommer til at blomstre, Kamala og at vi får set en masse af hendes kultur. Ting jeg ikke er så vild med: at der ikke er så meget plot/historie/så meget på spil.

Get organized with the Home Edit sæson 2 – set på Netflix

Jeg så sæson 1 nærmest på 3 dage men det er ved at tage mig 3 måneder at se sæson 2. Jeg ved ikke helt hvorfor jeg ikke er så hooked som første gang. Jeg er nok bare ikke længere så facineret af regnbue-oprydning. Ej, jeg beslutter mig faktisk lige for at droppe at se de sidste fire afsnit. Livet er for kort til ting man tager flere måneder om at få set.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *