Hamper fra Fortnum & Mason, London

Kategorier Jul, Jul 2022

Jeg er muligvis ikke helt normal. Nu er det ligesom sagt. Så behøver man ikke tænke det hele blogposten igennem. For det ér en ret atypisk ting, at ønske sig en Fortnum & Mason hamper. Men det var lige det, jeg ønskede mig og her er den så – min julegave. Er den ikke smuk!

Jeg elsker simpelthen alt ved den. Den er noget så utrolig britisk og samtidig er den simpelthen så grafisk smuk, at jeg næsten kunne græde ægte tåre når jeg ser den.

Fortnum & Mason har i mange år kørt med en masse hampers, som er en kæmpe picnic kurv med masser af lækkerier såsom kaffe, te, britiske småkager, slik og andet godt. De har et kæmpe udvalg af dem, men jeg faldt særligt for deres julehamper. Jeg elsker som du måske ved, alt ved julen. Så jeg er stor julekaffe og julete drikker igennem hele julen. Ja, jeg er en kæmpe stor julegris med masser af marcipan. Og jeg elsker det.

Det blev lidt dyrt med både fragt og told, så det her er ikke noget jeg kommer til at gøre igen foreløbig. Men det hjalp på min drøm om at komme til London i juletid. Jeg savner det! Det er såååå langt tid siden jeg har været det. Men jeg har ikke kunnet overskue, at skulle have børnene med, og jeg har slet ikke kunnet overskue at rejse uden dem. Så her er vi så.

Det hele er simpelthen så gennemført og smukt og så smager det simpelthen så lækkert! Hvis man skal til London så kan man købe dele seperat, så man ikke skal have en kæmpe picnic kurv med sig i flyveren. Men altså hvis nogen er så heldige, så synes jeg virkelig man skal tage og kigge på den her fine kagedåse herunder – det er nemlig også en spilledåse som spiller julemusik. Nøj, den er ikke til at stå for. Og hvor cute er de der rensdyrchokolade-næser ikke!!!

Ja, nu er julen ligesom begyndt herhjemme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *