Jeg elsker julen og alt hvad den står for. Jeg elsker at råhygge med familien og jeg elsker at lave de lækreste ting i køkkenet. Jeg elsker duften af grantræ der fylder stuen, af brændt stearinlys. Jeg elsker mit nye juletræspynt og min familie. I år har jeg tænkt meget over dét med at give traditioner videre, eller indføre nye. Jeg havde nogle helt vidunderlige juleaftener som barn, og jeg vil utrolig gerne give videre til min søn.

De sidste mange år har jeg nedskrevet hvad jeg synes der fungerede (altså primært mest omkring julemaden og julebagningen) og hvad der ikke fungerede. F.eks.: næste år vil jeg igen langtidsstege anden, men denne gang hælde fond over den i stedet for vand. Ikke nødvendigvis fordi jeg vil opnå det perfekte (selvom jeg er meget perfektionist), men for at hvile lidt op af gammel erfaringer og på den måde får jeg perfektionisten i mig til at slappe mere af og bare nyde det. Jeg ved at jeg har gjort det bedste på det område og så kan jeg ligge mit fokus dér hvor det måske faktisk i virkeligheden batter. At være til stedet og nyde julen og hinandens selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *