Christians 3-års fødselsdag

Vi fejrede Christians 3-års fødselsdag ved at vække ham med fødselsdagssang, gaver og hjertevafler – en fast fødselstradition herhjemme. Den store skulle i skole, men da han kom hjem var der gæster, kaffe, boller og kage.

Der blev sovet middagslur med fødselsdagsflag på sofaen

Christian havde selv bestemt, at han ville have en Mickeykage (kanelkage i Mickey-form) og en 3-talskage, ligesom den 6-talskage som storebror fik. Han havde også bestemt aftensmaden som bestod af alle udgaver af pommes-frittes som han kunne lide. Han spiste dog kun kroketterne. For vi andres skyld lavede jeg det så vi kunne få pølsemix.

I gave fik han mest bare Monstertrucks, en monstertrucks bane, superhelte og dino lego og Mario kart Hot Wheels biler som han kunne bruge på sin nye bane.

En rigtig hyggelig dag.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *