Min 40-års fødselsdag del 2

Kategorier date night, Fejring

Mine forældre var så fantastiske, at de ville passe børnene om lørdagen, så vi kunne tage til København og fejre på Wallmans. Walmans er et dinnerparty – det er en tre-retters menus, et kæmpe show og en natklub. Det mindre mig lidt om en blanding mellem Moulin Rouge og Las Vegas shows. Det er ikke så meget cabaret som Moulin Rouge og det er knap så spektakulært show som dem man finder i Las Vegas – men de er også nogle af de bedste i verden.

Det var en fantastisk måde at fejre min fødselsdag på. Vi havde en fest. Vi fik danset og festet, og det var fedt! Mega fedt!

Og jeg kan helt sikkert anbefale det. Det bedste ved showet var faktisk artisterne (altså ikke danserne eller sangerne, men det som de selv kaldte cirkusartisterne), de var fænomenal gode. Jeg tror en af grundene til, at jeg ikke synes den anden del helt var så fænomenal var, at det virkelig manglede storytelling!

Maden var ikke fantastisk, men den var ok (måske var jeg særligt ikke så imponeret fordi jeg fandt hår i min mad, som ikke var mit).

På boede på The Square som ligger 1 minut væk fra Cirkusbygningen, så det var super nemt. Vi havde bestilt med morgenmad og champagne. Førstnævnte var god, sidstnævnte ok.

Jeg havde tre kjoler i spil hjemmefra, men endte med at vælge She’s Dynamit kjolen, som er skræddersyet. Jeg har købt den for en del år siden nu efterhånden og aldrig haft en lejlighed til at have den på. Så det var egentlig ikke nogen konkurrence, det skulle klart være den – med pink skørte, så der var masser af sving i skørtet når vi skulle danse. Faktisk var skoene det største issue, jeg havde taget to med: mine nude Valentino Rockstuds og mine sorte Chie Mihara.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *