De sidste film jeg har set #26

Kategorier Film

Jeg har vidst sagt det før, men jeg synes virkelig der er langt imellem de gode film efterhånden. Det er som om tv-serierne bedre kan formå, at skabe en god historie end filmene kan. Eller måske har jeg bare set for mange, og dog, for her i påsken har vi set to film. De bygger ironisk nok begge på spil, men Super Mario og D&D filmene gjord det ingen af de andre film, jeg har set på det sidste kunne. De var forrygende, så måske er der stadig håb …

Den, der lever stille – set i biografen (reklame, fordi inviteret)

Jeg har skrevet alt om den på min anden blog, som kan læses her – men sådan helt kort fortalt, så er jeg ikke fan af nyere danske film, de vil så gerne proppe symbolik og følelser så langt ned i halsen på en, så man går svimmel fra oplevelsen. Læs Leonora Christina Skovs bøger i stedet, de giver plads til indlevelse og fordybelse og dine egne fortolkninger og følelser.

Super Mario Bros. filmen – set i biografen

I vores påskeferie var vi i biografen med ældstebarnet og se Super Mario Bros. filmen, og hold nu op hvor var den bare god! Loke elskede den simpelthen og har spurgt en milliard gange siden om han snart måtte se den igen. Jeg synes også den var helt utrolig godt gennemført. Jeg havde ingen forventninger, men blev kun positivt overrasket. Det er mega fedt alle de ting de har formået at få med fra Mario spillene som vi kender og elsker. Humoren og det hele spillede bare. Det var bare en super god oplevelse og helt sikkert en vi skal se igen.

Dungeons & Dragons . Honor among Thieves – set i biografen

Sikke et fantastisk eventyr. Over to timers fantastisk underholdning med humor, en gennemført historie og ikke mindst D&Ds helt igennem magiske univers. Vidunderligt skuespil, vidunderlige referencer til D&D og høje latterudbrud, ja, hvad kan jeg sige. Jeg elskede den film og jeg håber virkelig der kommer endnu flere af den slags. Jeg elskede de geniale påfund, Questfølelsen, den buttede drage og Uglebjørnen. Det eneste kritik jeg kan komme på er underteksterne. Jeg læser dem heldigvis nærmest ikke, men jeg bed mærke i at de oversatte bynavnene til dansk, hvilket virker fuldstændig gak når vi taler om D&D univers. Man kan ikke oversætte Neverwinter – kan ikke huske hvad det var for et fjollet navn det havde fået. Og Baldurs Port – come on, det kan man ikke! Så godt jeg ikke læser underteksterne, for det ville have irriteret mig under hele filmen, hvilket ville have været en frygtelig skam. Please please lad dem lave flere film som denne i fremtiden.

Knives Out – set med månedelig blockbusterkode fra yousee

Flot rolleliste, men nøj hvor var den forudsigelig. Det var indlysende hvem ‘morderen’ var, hvilket gjorde oplevelsen ret flad, på trods af en flot film og rolleliste.

After Ever Happy – set med månedelig blockbusterkode fra yousee

Ærligt, jeg ved ikke hvorfor jeg bliver ved med at se det her skrammel. Efterhånden vil jeg sige, at Tessa og Hardin, er så dårlige for hinanden, at det vil være langt bedre hvis de ikke var sammen.

Minions: Historien om Gru – set med månedelig blockbusterkode fra yousee

Ok film, men måske den mest kedelige film om Gru til dato.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *