En anbefaling: Digital planner – The productivity method

Kategorier Mål

Vi er nu i fjerde måned i 2024 og jeg har, hånden på hjertet, ikke været så produktiv som jeg har været i år. Jeg er endelig nået i gang med at få gjort børnenes bøger færdige. Lavet fire fotobøger. Noget jeg har sagt til mig selv, at jeg gerne ville de sidste fem år (MINDST). Og nu sker der endelig noget!

Og og og … jeg har formået at skrive en børneroman som jeg faktisk er rimelig godt tilfreds med (chock) og som jeg har tænkt mig at sende til min redaktør. Samtidig med at jeg har lavet fire papbøger i år indtil videre.

Og utrolig nok har jeg haft lige så travlt på arbejdet. Jeg er stadig mor til småbørn og jeg er tilmed kommet ind i en rutine med at spise sundt og motionér. Og jeg har ikke været verdens dårligste blogger eller instagrammer, som jeg har været nogle af de andre år.

Did I just wake up one day and became better at everything – hardly.

Jeg har simpelthen fundet en produktivitets planlægger som fungerer for mig, og jeg må sige at det er vildt hvor stor en forskel det gør, at finde noget som virkelig virker for en.

For mig var det The productivity method som jeg virkelig kun kan anbefale, velvidende at det ikke er sikkert at det virker for dig. Jeg er heller ikke sikker på, at den ville have virket for mig da jeg var yngre, men jeg skal lige love for at den virker for mig nu.

Når noget virker så godt, så bliver man nødt til at fortælle alle om det og det er det jeg gør nu. Et ordentligt planlægningsværktøj kan virkelig gøre en forskel.

Det der fungerer for mig: jeg sætter årsmål og så sætter jeg månedsmål bagefter for at huske at nærme mig årsmålene løbende. Og så er det vanvittig givende for mig at holde styr på mine vaner og projekter. Vanerne skal jeg dokumentere dagligt og husker dem derfor automatisk bedre og projekterne skal jeg sætte løbende med deadlines, som jeg hele tiden kan se i min daglige kalender. På den måde husker jeg bedre at få dem lavet.

Mit skriveværkstøj er nanowrimo. Ja, man behøver ikke kun lave mål i november, faktisk kan man bruge nanowrimo-siden løbende til at holde styr på om man når sin skrivedeadline. For mig er det vanvittig tilfredsstillende at se den der graf der nærmer sig målstregen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *