Lokes 8-års fødselsdag

Kategorier Familie, Fejring

Loke fyldte år en fredag i år, hvilket var en kort dag i skolen og den helt perfekte, for fordi de havde musik så fik han to fødselsdagssange i skolen den dag.

Han blev også vækket herhjemme af fødselsdagssang og gaver og vores traditionelle fødselsdagsvafler. Efter skole og uddeling af slikposer kom han hjem til det store kagebord som han selv havde bestilt. Bamseboller, Mickey-kanelkage, 8-talskage og Stitch-kage. Den sidste blev mere vellykket end jeg havde turdet håbe på.

Det var en dejlig dag med os og hans bedsteforældre. Vi fik ‘Rød sovs’ til aftensmad og is til aftensmad, på hans bestilling. Rød sovs er en hjemmelavet blanding af mørbradgryde, vikingegryde og pastasauce.

Lørdag havde vi travlt med at gøre klar til børnefødselsdagen som skulle holdes dagen efter. Vi havde ellers planlagt at de skulle spise og lege i springcenteret, men med en time hjemme hos os selv med skattejagt og leg. Det var en super dag med fuld fart over feltet. Som der jo er på alle 7-8 årige drenge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *