Forårets top 10

Nu siger vi snart farvel til den første sommermåned og jeg forstår det ikke. De her dage flyder sammen og glider væk imellem fingrene på mig, før jeg får rigtigt indfanget dem. Jeg tror det er sundt at sætte sig ned og se tilbage på årstiden, året, ugen der gik, for på den måde får jeg lagret dem og de går ikke helt i glemmebogen.

Forårets bedste snack:

Lakridsflødeboller ar mit hjerte i tiden.

Forårets bedste drink:

Uden tvivl Gin Hass mocktailen som jeg har delt opskriften på her

Forårets bedste get away:

Da jeg var inde og se verdensholdet. Nøj, hvor et flot show.

Forårets bedste middag:

Forrets buffeén vi var på i Silkeborg fortjener pladsen, for nøj den var god. Jeg har aldrig været på en buffet hvor de har forstået vigtigheden af forretter før. Stedet er simpelthen the grill i bowlinghallen i Silkeborg.

Forårets bedste outfit:

Den her fortjener at løbe med prisen for bedste outfit i foråret. Det er mit første farvesnit design.

Forårets bedste køb:

Min nye macro-linse, den tager virkelig smukke billeder

Forårets mest vellykkede madforsøg:

Da jeg lavede britisk sunday roast, det smagte SÅ lækkert. Og dernæst måske Stitchkagen som blev ret vellykket og som kan findes her

Forårets største bedrift:

En ikke så målbar bedrift, men for mig var det stort at blive færdig med min første børneroman, nu skal den bare gennemredigeres.

Forårets bedste brætspil:

Above and below var et rigtig underholdende spil at prøve i løbet af foråret og jeg vil gerne snart prøve det igen.

Forårets bedste streaming:

Det kan kun være Bridgerton sæson 3 selvfølgelig. Kanon serie.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *