Lokes 6-års fødselsdag + Miniferie – del 1 i Lalandia

På Lokes fødselsdag stod vi op og fik de traditionelle hjerte-vafler til morgenmad, og så åbnede Loke (med den traditionelle fødselsdagskrone på hovedet) ellers sine pakker op fra os. Vi gav ham mest Minecraft lego og nogle andre småting, men de fleste af dem vil han selvfølgelig gerne have byttet til Minecraft lego. Så efter bilen blev pakket, kørte vi mod Lalandia, med et enkelt stop i BR for at skaffe mere Minecraft lego.

Minecraft lego = et hit.

Da vi ankom til Lalandia (omkring kl. 12) var vores sommerhus heldigvis allerede klar, så vi kunne sætte alle vores ting af, tage vores guldarmbånd på og tage ind i Aquadome – som er selve vandlandet.

Vi havde hjemmefra bestilt, så vi havde 3 overnatninger og et guldarmbånd, som gjorde det nemt for os, bare at prøve alt hvad Lalandia nu havde at byde på.

Aquadome var overraskende godt, der var både bassiner og rutsjebaner til alle aldersgrupper – så selv Christian på 2 år syntes det var fantastisk – og så er det lige nemt at gå hen og købe noget mad og drikke, når man har to (og fire) sulten løver, som helst ikke ville op fra vandlandet.

Der var: bølgebassin, boble- og varmvandsbassiner, saunaer, småbørnsbassin (der også var varmet), åbne rutsjebaner der løber ud på lavt vand, strømbassin – hvor man kunne flyde på baderinge, et vandtårn der hele tiden smed vand ned over os – men som havde to sjove åbne rutsjebaner også. Ja, og så var der alle de store rutsjebaner og et større udenomsareal. Og så var der masser af liggestole, hvis man lige havde brug for en pause fra vandet.

Vi var i badelandet fra cirka 13.30-15.50 for vi havde booket en bowlingbane til kl. 16.00. Hjemmefra var bowling nok det Loke havde glædet sig aller mest til at prøve. Han er udpræget konkurrrencemenneske, så heldigvis vandt han også, som han viser her – dog meget knebent.

Til aftensmad havde vi booket bord hos Bones – for selvfølgelig skulle vi på restaurant når nu muligheden var der. Jeg tror kun det kan tælles på en hånd, hvor mange gange børnene har prøvet at være med på restaurant og hvis man skal have all you can eat is, så skal det jo være på ens fødselsdag. (Men man skal huske, at have bevis med på at sønnen har fødselsdag, ellers får man ikke all you can eat is gratis, som Bones reklamer med.)

Efter vi alle var fuldstændig mætte, så var det tid til at komme tilbage til sommerhuset – og vi nåede lige præcis Lalandia-toget (det syntes børnene var sjovt selvom vi kun kunne tage det ét stop).

I sommerhuset fik vi et lille styk af kagen, som vi havde taget med hjemmefra – fra søndagens fejring. Der skulle jo selvfølgelig pustes fødselsdagslys og synges fødselsdagssang en sidste gang. Og så blev der ellers bygget Lego og leget med Paw Patrol (som var det eneste legetøj vi havde med hjemmefra – men der var heller ikke rigtig behov for mere.) indtil de skulle i seng – de ville gerne sove på samme værelse, så det fik de lov til.

Det var en helt fantastisk fødselsdag – vi var alle ret postivt overrasket over Lalandia, min mand og jeg var især overrasket over hvor nemt alting var, når man har små børn. Loke elskede vandlandet, hvilket var heldigt for det var vi meget i de næste tre dage, men mere om det i et indlæg for sig – ellers bliver det vidst for langt.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *