3 fjollede rørstrømske øjeblikke

Kategorier Fjollet
Rørt

Jeg har nemt til tårer og jeg kan sagtens græde sentimentale eller rørte tårer og nogle gange føles det som om det er over de mest idiotiske ting. Eller i hvert fald ting, hvor jeg faktisk ikke helt kan forklare hvorfor der dukker en tårer op i øjenkrogen. Her til jul blev jeg mindet om endnu et eksempel. Jeg kan nemlig ikke se en af de klassiske julede Coca Cola reklamer uden at blive rørt. I ved den med julelastbilerne der er fyldt med julelys, og som tænder lys hvor end det kommer frem og alle løber hen mod dem. For slet ikke at tale om den ret højtidelige musik.

Da jeg så tænkte på højtideligt musik, så har jeg fundet ud af at jeg tilsyneladende ikke kan gå op eller ned af et kirkegulv, mens der bliver spillet på orglet og alle har rejst sig ved bænkene og kigger på en. Jeg nærmest stortudede på vej op ad kirkegulvet da jeg blev gift og det samme skete faktisk da jeg bar min søn op til hans barnedåb. Der er et eller andet dér som hyler mig fuldstændig ud af det.

Den sidste fjollede ting i lige får med i denne omgang, er at jeg ikke kan lade være med at blive rørt når der kommen en ambulance og folk holder ind til siden for at ambulancen kan komme hurtigt forbi. Ja, det er ret fjollet, for det er nok sjældent, at det at man holder til side for en ambulance betyder, at man redder et liv. Men alligevel … dér i dét øjeblik er vi alle enige om at vi vil hjælpe, uanset hvilken baggrund vi har.

 

 

 

Rørt

1 tanke om “3 fjollede rørstrømske øjeblikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *