Jagten på den perfekte opskrift

Kategorier Jul
Julebagning

Hver jul prøver jeg altid en masse nye opskrifter. Ja, jeg elsker julebagning. Det startede egentlig med at vi hver år jagtede den helt perfekte vaniljekranse opskrift. De er mine mands yndlingssmåkager – og jeg er ret sikker på at den perfekte vaniljekranse opskrift for ham enten er hans mormors eller bagerens. Så det er lidt en tabt kamp, så nu handler det vidst mere om at vi finder vores helt egen familie opskrift på forskellige julesmåkager. Indtil videre er vi blevet enige om hvilke chokolade cookies er de bedste. Så dem laver vi fast hvert år til jul. Jeg har en favorit brunkage opskrift (Mette Blomsterbergs), så den laver jeg også altid hvert år.

Hvert år skriver jeg så ned hvilke der fungerede eller hvad jeg ville prøve næste år til sammenligning med årets bedste. I år vil jeg prøve en vaniljekranse opskrift fra La Glace og én fra en gammel blå bagebog der er fra min mors ungdom.

I aften har jeg planer om at planlægge hvad jeg skal nå at bage inden jul og i jul. Jeg udvælger altid for mange ting, som jeg har lyst til at prøve. Hvilket er klart når jeg bager to forskellige opskrifter på vaniljekranse og pebernødder. Men i år vil jeg også bage juleboller, julescones og prøve en tre opskrifter på æbleskriver. Plus selvfølgelig brunkager og cookies. Jeg tænker lidt, at jeg allerede gaber over for meget.

 

Julebagning

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *