Soft Glam – Anastasia – Beverly Hills

Kategorier Make-up

 

 

Jeg synes jeg opdager så meget nyt make-up i tiden, så nu kommer der altså lige endnu et lille make-up indlæg: Anastasia – Beverly Hills blev jo især ret populære for deres Renaissance palette og jeg var ret fristet til at købe det dengang, men jeg synes det var lidt dumt for paletten havde alt for mange orange og rødetoner i forhold til hvad jeg synes er pænt på mig. Så jeg lod være. Da de så kom med Subculture paletten og hold da op den fik meget kritik med på vejen fra youtubere. Primært for at være alt for ‘løse’. Så den sprang jeg over. Da Soft Glam kom på markedet og fik ry for at være mere ligesom Renaissance paletten bare med flere gyldne og brune toner end røde. Ja, så var jeg solgt. Bare navnet ikke. 

Så jeg købte den her da vi var I København efter at have gået forgæves flere gange i Magasin i Aarhus. Mit indtryk af den er faktisk ret positiv. Jeg er glad for at bruge den, men samtidig kan jeg godt mærke at den er mere løs end mange af de andre øjenskygger jeg bruger. Hvilket betyder at der er mere ‘fall out’ og måske lidt rodet look hvis man har for store armbevægelser når man påfører øjenskyggerne. Men jeg synes farverne er virkelig skønne og jeg elsker der er et par glitter, lyse og mørke matte toner. Og jeg er blevet ret positivt overrasket over flere af dem som jeg ikke troede ville fungere for mig, som f.eks. burnt orange.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *