Beauty wishes and wants #2

Kategorier Dufte, Make-up

Åh.. hvor er det dog farligt, at følge med i hvad der udkommer her i foråret indenfor make-up og parfumer. Der er virkelig nogle fine ting på vej og jeg sukker dybt efter flere af dem. Her er et lille udpluk af hvad jeg går og drømmer om at tilføje til min samling.

 

  1. Jo Malone er selvfølgelig på listen! Ja, jeg er dybt forudsigelig, men jeg er forevigt en stor fan. Fire nye limited edition parfumer er på vej fra dem og dem her fanger særligt mit øje, fordi jeg tror det er dufte jeg vil elske. Jeg har især et godt øje til ‘Star Magnolia’ og ‘Frangipani flower’ og jeg har planer om at dufte mig frem til den jeg aller helst vil have så snart de lander i Danmark.
  2. Too Faced Natural Lust Bronzer – wauw er den ikke bare vildt flot. Og helt tilfældigvis står jeg og mangler en ny bronzer. Hvis jeg kender mig selv ret, så køber jeg den og bruger den ikke fordi jeg ikke vil ødelægge det fine påfuglemotiv – det er noget jeg arbejder på at holde op med. :0)
  3. MAC læbeblyant i Soar og læbestift i Crème Cup, synes at være den perfekte læbestiftkombination for mig – til hverdagsbrug. Jeg vil gerne være meget bedre til at gå med læbestift til hverdag, men jeg er altid meget opmærksom på, om læbestifterne forlader læberne på en pæn måde igen, når jeg glemmer at genopfriske mine læber. Hvilket jeg ved, at jeg kommer til. Så distræt er jeg nemlig.
  4. Becca Hydra mist set and refresh powder. Jeg elsker youtube og jeg finder ofte inspiration til beauty derfra. For der er nu mindre sandsynlighed for, at jeg køber noget der ikke fungere. Så i det her tilfælde, hvor jeg stod og manglede en ny pudder, så holder jeg øje med mine yndlings youtubere og hvad de fortæller om de puddere de bedst kan lide. Der synes at være super meget enighed om at den her fra Becca er super god, så den vil jeg prøve.
  5. YSL – Volute Plumpe in Color. Jeg har de tørreste læber i verden, så hvergang der er en læbestift der lover masser af fugt, så må jeg prøve den. Og i øvrigt, så er den her jo nærmest ikke til at slå for. YSL har de flotteste løbestift emballager og det lille hjerte i midten er bare en virkelig fin detalje.
  6. Urban Decay x Game of Thrones collection. Åh… ta’ mine penge! Det her er uden tvivl den fedeste collaboration jeg har set og jeg skal helst sikkert have den øjenskygge palette – læbestifterne og øjenblyanterne.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *