4 britiske YouTubere jeg følger

Kategorier Youtube

 

 

 

Okay, de her fire er faktisk også de eneste jeg som sådan følger på youtube og det er lidt pudsigt at de alle fire er britiske. Og når jeg siger følger – så mener jeg i virkeligheden sporadisk, for jeg har 60 videoer eller sådan noget i min gemt mappe på YouTube som jeg gerne vil se – på et eller andet tidspunkt. Og ligene konkurrer YouTube lidt med min serie-tid, for jeg har virkelig også mange serier jeg gerne vil se i øjeblikket.

Jeg er en af dem der elsker anbefalinger fra youtubere, for de gør mig klogere end jeg var i forvejen og gør derved mine køb langt mere velovervejede. Jeg er blevet en meget mere bevidst ‘shopper’ og det er ikke så meget hit or miss længere, da jeg meget sjældent køber ting jeg ikke kommer til at bruge. Jeg kan faktisk ikke huske sidste gang jeg har købt noget der bare er endt med at stå ubrugt. Det gjorde jeg i meget høj grad førhen. Men jeg er også meget kritisk med hvad jeg køber kontra hvad youtuberne anbefaler for mere ofte end ikke så anbefaler de produkter for at tjene penge og ikke fordi de realt måske kan lide produktet. Men jeg synes de er gode til at fremvise og fortælle så man har en god fornemmelse af om det er noget for en.

 

Men i hvert fald, hvis du leder efter en ny YouTuber at følge, så kan jeg anbefale en af disse og her er hvorfor:

 

 

Fleur de Force har jeg fulgt i længst tid af de fire og førhen så jeg hver en video hun lagde op men hun er ikke så aktiv efter hun fik barn, hun ligger omkring 2 korte videoer op om ugen (oftest mindre). Hun virker som den mest ærlige Youtube af disse fire og måske lige netop derfor holder jeg meget af at se hendes favorit-videoer. Det virker ikke som om hun forsøger at prakke mig ting på men mere kommer med anbefalinger af hvad hun synes er godt. Det bedste på hendes kanal er uden tvivl hendes vlogs som også er de mest sete og ønskede af hendes følgere.

Det laver hun videoer om: Nyheder, favoritter, vlogs om hverdagslivet.

Det har hun fået mig til at købe: Hendes to bøger. Hudpleje, make-up og parfume. Jeg tror min Jo Malone fascination startede pga hendes videoer. Hun har aldrig fået mig til at købe tøj, da hendes stil ikke rammer min.

 

 

 

 

In the frow har jeg fulgt næst længst. Hendes youtube videoer handlede meget om at rejse og primært altid i vlog-format og jeg tror det mest var derfor jeg så hende – for efter covid-19 er det begrænset hvor meget jeg har set hendes videoer. Men jeg ser stadig med når hun kommer med hendes nyhedsvideo eller når hun ellers giver lidt af hendes viden omkring mode. Hun ligger oftest to videoer op om ugen.

Det laver hun videoer om: Fashion og rejser (før covid-19) Hun går meget op i luksuriøse mærker og indretning – og hun laver flere vlogs end ‘sit’downs. På instagram laver hun og hendes mand det sejeste kreative indhold (content creations)

Det har hun fået mig til at købe: Hendes bog og et par kjoler. Hendes tøjstil og min er meget forskellige, så det er ikke så tit jeg får lyst til at købe noget hun viser frem. Men jeg er hende evigt taknemmelig når hun deler adobe viden på sin instagram, i hvert fald når det er i form af gratis kurser.

 

 

 

 

Jeg elsker hendes julede vlogs (for hun laver dem altid så stemningsfulde), hendes black friday vlogs (for hun viser altid de bedste tilbud) og når hun hudløst ærligt deler info om hvordan hendes hverdag som vlogger er – alt fra hvad hun tjener til hvad hun modtager. Hvilket gør hende til en af de mest ærlige youtubere. Hendes videoer er ofte i vlog-format og hun vlogger oftest om gode råd og hverdagslivet på landet i England i deres smukke gamle historiske hus. Hun ligger ret ofte videoer op – nogle gange dagligt. Jeg kan meget sjældent følge med i det tempo, hvilket også gør at jeg ikke får set så mange af hendes videoer, for føler lidt at man bliver nødt til at følge med – i hvert fald i hendes vlogs. Men jeg ser ofte hendes videoer med gode råd eller nyheder – for dem er hun rigtig god til at lave.

Det laver hun videoer om: Alt. Om hendes liv og hverdag (have og indretning) sammen med sin mand. Mode og beauty og ofte også etikette.

Det har hun fået mig til at købe: Ikke så meget faktisk – en Other stories trøje, to Reiss nederdele (black friday køb) men vigtigst af alt så var der friday rabat på det klassiske Burberry tørklæde – hvilket jeg knap så henkastet fortalte min mand, som så gav mig det i julegave.

 

 

 

 

Lydia Elise Millen er den sidste af de fire jeg opdagede og faktisk havde jeg set nogle videoer af hende tidligere, men jeg synes de virkede så kedelige da jeg bare bladrede dem igennem. Det virkede bare til at hun snakkede hele tiden – det gør hun også, men efter jeg en dag kedede mig bravt og kom til at se hendes videoer var jeg faktisk hooked efter et par stykker. Alle hendes videoer er lavet i vlog-format og jeg føler lidt at man skal se dem alle, hvilket gør at jeg er håbløst bagefter – for selvom hun kun ligger videoer op to gange om ugen, så er nogle af dem op til en hel time lange. Jeg er stadig planer om at se alle hendes videoer – på et eller andet tidspunkt og hendes mands (som har sin egen YouTube kanal). Det er så hooked jeg åbenbart er.

Jeg elsker at hun deler en god blanding af HM køb (elsker hendes HM hauls) og mere luksuøse mærker. Hendes tøj stil rammer ofte hvilket kan gøre seriøst ondt på min pengepung hvis jeg ikke var så god til at navigere i det. Lydia er girl-boss der udmærke kender sit publikum og omfang. Hvis hun har den samme kjole på i flere videoer så er det uden tvivl et bevidst valg men på trods af det virker hun enormt naturlig og imødekommende.

Det laver hun videoer om: Hverdagslivet med sin mand i deres fine hus. Mode, hauls, beauty, have, kæledyr, indretning og mental helbred. Og det faktisk altid i vlog-format. Hendes hauls bliver smidt indimellem hendes vlog indhold. Nogle ganske få gange laver hun ‘sit-down’ videoer om noget specifik men det er virkelig sjældent.

Det har hun fået mig til at købe: Kjoler, parfume og så har hun fået mig overbevist om at et dior-bælte kan redde hele min garderobe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *