Jeg har ikke kunnet tage back-up i et par måneder nu aka jeg har ikke haft styr på mine billeder. Det er faktisk først nu, her hvor året er ved at rinde ud, at jeg har fået styr på det igen. Og resultatet af det kunne have været en meget meget lang ‘på det sidste‘ indlæg, men jeg har forsøgt at gør det så kort som muligt. Og mest bare billeder.

November gik lynhurtigt. Det startede alt sammen med bogforum og et kort smut til København, hvor vi blandt andet var forbi La Glade og få årets julekage ‘Grandtræet’ og også den obligatoriske ‘Sportskagen’.

Mortenaften, juleklipperi og skolearrangementer blev det også til.

Men sidst i november var vi en tur i Lalandia og i Legohouse. Det var helt utrolig hyggeligt, at have en familietur på den tid af året. Lalandia var julepyntet og Legohouse havde masser af julelego som man kunne bygge med. Der blev spillet airhockey, vundet bamser i automater, spillet brætspil i sommerhuset og prøvet masser af rutsjebaner.

Det blev også til et farvel til den her udsigt hos forlaget Turbine. Vi skulle nemlig flytte lokale, så alle skulle arbejde hjemme i hele december måned.

Den aller sidste dag i november fik Loke fjernet næsepolypper, så han forhåbentlig slap for at hoste så meget. Og hurra, det havde en effekt. Ikke så god som vi havde håbet, men ikke desto mindre mærkbar. Selv samme dag fik vi endelig julepyntet frem.

Første december startede med solidt morgenmåltid og åbning af både pakkekalender og lågekalendere. December morgner er simpelthen bare det hyggeligste.

December er også lig med julefrokoster, godt selskab og god mad

Julelego blev bygget

Jeg var i Nordjyske og Hobro avis med ‘Fabeldyr og andre magiske skabninger’, der var blevet nomineret i kategorien ‘Årets bedste børne fagbog 2022’.

Julemanden og Coca Cola bilen

‘Fabeldyr og andre magiske skabninger’ set i Salling, Aalborg

Julebagerier blandt andet Nonneprutter, æbleskiver, vaniljekranse og peberkager

Julehjælpere <3

Smukke liljer i biblioteksstuen

Sne, is, sneboldkampe, kælketure og snemandbyggeri

Flæskesteg, julemarmelade og winter wonderland krymmel

I weekenden fik vi også endelig et juletræ

Og vi fik endelig set Avatar 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *