På det sidste #27

På det sidste har hverdagen været fyldt med sygdom og arbejdstravlhed oveni og det giver mig sådan en generelt utilfredshedsfølelse ikke at have tid og overskud til mange af de ting jeg plejer, som fx at blogge, motionere/bevæge min krop. Jeg går i sådan en overlevelsestilstand, hvor jeg bare føler at jeg passer syge børn, arbejder, passer syge børn, arbejder og ser lidt Netflix hist og her for at koble af.

Heldigvis er jeg kommet lidt på den anden side igen og i dag var vi fx i biografen og se Paw Patrol Movie – det var ældste barnets første biograf tur – og nogle andre gode ting er der da også sket på det sidste:

 

 

Jeg fik fx andet vaccinationsstik

 

 

 

BR’s afdeling i Aalborg var vi et smut forbi og den er bare blevet noget så utrolig fin med masser af aktiviteter for børnene. Hot Wheels bilen var selvfølgelig et kæmpe hit.

 

Før den mindste begyndte at vække os om natten havde vi noget fantastisk voksentid med Boardgamning

 

 

Nyt hår – mindre rød end forventet men blev egentlig ok glad for det bortset fra min hovedbund var meget irriteret i flere uger efter – så måske skal jeg lidt droppe det her med at farve med håret helt og nøjes med striber. Også fordi man efter nogle få hårvaske faktisk ikke kunne se den store forskel og det jeg gik efter var netop en stor forskel.

 

 

 

Store hækklipning med den bedste hjælper

 

 

Noget andet helt fantastisk som jeg stadig ikke helt forstår er at to af mine fantasy forside (de to eneste jeg har lavet som er udkommet i år!) begge er nomineret til årets danske fantasyforside sammen med én anden, nemlig Julie Midtgårds ‘Elementkrigen’ af Tellerups dygtige inhouse grafiker. Det er jo vildt. Ud af 30 valgmuligheder! Selvom jeg ikke vinder, så føler jeg faktisk lidt jeg har vundet allerede. At have to som er nomineret ud af tre, det er et kæmpe skulderklap.

Ellers er jeg virkelig kommet Back at work (efter sommerferien) jeg har i øjeblikkket nok at se til med at designe nogle af årets sidste bøger, der skal udkomme før jul samt at planlægge Fantasyfestivallen som jeg glæder mig MAX til.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *