40 år – gaveideer

Kategorier Ønsker

Om lidt bliver jeg 40 og jeg har forsøgt at finde nogle gode gaveønsker til min familie og venner. Det har været svært, men jeg synes selv alle ideerne er geniale, eg har i hvert fald svært ved at finde gaveideer som er mere mig end disse.

Priserne er meget varieret fra crazy dyrt til standart bogpriser.

 1. Den første på listen er et ønske som jeg allerede har sendt en forspørgsel på. Det er nemlig gaven fra min mand og børn, og de har været så søde selv at lade mig bestemme. Og det er et hårspænde/nål med granater (min fødselssten).
 2. Fordi jeg tror, at jeg får masser af tid når jeg kommer i 40’erne (hvilket er dumt af mig, at tro, for jeg føler kun jeg får mindre) så ønsker jeg mig flere hobby-agtig ting. Blandt andet denne bog om at lave duftlys.
 3. Alle synes at være hoppet på Dyson airwrap bølgen før mig, men her nogle år efter den nærmest revolutionerede branchen ønsker jeg mig den. Mit eget krøllejern er nemlig gået i stykker. Den er frygtelig dyr, men man har jo lov til at drømme. Jeg er ligeglad med farven men ønsker mig nok mindst den lyserøde udgave. Men det vil nok være en fordel med den ekstra lange udgave, denne: Dyson airwrap
 4. Fordi føromtalte krøllejern er dyrt og fordi jeg virkelig mangler et nyt, så ønsker jeg mig denne i stedet: Diva pro styling
 5. Liva fjerlampen er verdens smukkeste lampe. Jeg tror ikke jeg nogensinde har set en lampe, der tiltalte mig så meget som den her gør. Men altså den koster virkelig også en mindre formue.
 6. Apple Pencil 2 ser ikke ud af meget, men man skal ikke tage fejl. Den er magisk. Den kan bruges til at digitaletegne på sine apple enheder, og den snakker ovenikøbet sammen med alle mine grafiske programmer. Guld!
 7. Ja, jeg drømmer her endnu en gang om mere tid til mini-hobbies (som om bogskrivning ikke tog al min fritid) og det er intet mindre end Faber Castell akvarelsæt i studio kvalitet
 8. Jeg ved ikke, hvor jeg skal have den, og jeg har i forvejen én opsats til afternoon tea, men den her fra Perchs ser da også virkelig fin ud, ikke?
 9. Sidste hobby-relateret ting, en bog om hvordan man laver sine egne parfumer
 10. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke ejer den her bog og ej heller har læst den endnu. Tolkiens breve vil være helt fantastisk læsning.
 11. Jeg vil gerne have min søn i gang med D&D sammen med sin far og jeg. Kryds lige fingre for, at han vil synes at det er awesome. Så måske var det her brætspil en god måde at starte på.
 12. Den her bog er jo genial. Den handler om hvordan den grafiske romanserie, Fables, er blevet plottet og struktureret.
 13. Sidst men ikke mindst et brætspil, der for nyligt var udgået men som nu er på lager igen. Det får meget gode ratings og virker som et brætspil lige efter mit hoved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *