Good Girl Carolina Herrera

Kategorier Dufte

 

 

It’s so good to be bad – sådan markedsfører de denne nye gudesmukke parfume fra Carolina Herrera. Det var først og fremmest designet jeg faldt for. Så elegant og smuk – ja, jeg er som altid en sucker for design, og det gælder i høj grad parfumeflakoner. Og jeg skal være helt ærlig at indrømme, at jeg bestilte den hjem før jeg havde duftet til den. Jeg giver youtuber og blogger Inthefrow skylden, hun lavede den smukkeste billedserie med den her parfume.

Jeg havde dog undersøgt på www.fragrantica.com som sædvanlig om det ville være noget for mig. Fragrantica lovede mig kun gode ting, hvide blomsterdufte, med tuberose, kakao og varme krydderier. Så ja, da Matas havde 20% på parfume kunne jeg ikke lade være med at klikke den hjem.

Da den kom frem med posten var jeg ovenud begejstret. Selv æsken var der tænkt over, det føles som sort fløjl at røre ved. Men endnu bedre var det at den duftede endnu bedre end jeg havde turdet håbe. Så nu er det faktisk gået hen og blevet en ny favoritduft. Den er bare så meget mig som den kan være. Ja, faktisk er det lige før, at jeg kunne passe i den størrelse sko. Haha.. med min minifod.

Duften leder tankerne hen på noir, den er sexet men samtidig frisk og imødekommende og så har den nogle underliggende noter af noget mere. Noget mystisk. Noget stærkere. Måske er det kakaoen. Jeg synes godt man kan fornemme, at de har haft kvinders forskellige sider i tankerne mens de lavede den. Jeg er fan og ekstremt heldig at kunne lide den så meget. Og jeg kan på ingen måde anbefale at købe parfume uden man har duftet til den først, som normal praksis. Det er kun fordi jeg er skør og skudt i fine fine ting.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *